Alt det andet

Stjerner i 2019

Ved årsskiftet sidste år prøvede vi med 6 stjerner på Bech’s Books i stedet for 5. Dengang virkede det ikke godt for os, og vi ændrede det hurtigt til 5 igen. Dengang var årsagen mest, at det ikke umiddelbart harmonerede godt med Goodreads.

NU skal det dog være, da vi mangler mulighed for større variation i antallet af stjerner – præcis som der er stor variation i forskellen på de bøger vi læser. Ret tit synes vi at ende at give 4 stjerner – hvor vi nu får bedre mulighed for at der bliver lidt mere forskel. Vi håber, at det vil blive taget godt imod.

Fra d. 1.1.19 vil vi tage de nye stjerner i brug – indtil da, vil der ikke komme flere anmeldelser, da vi holder juleferie. Under billedet er lidt forklaring til vores opdeling.

6 stjerner
6 stjerner

6 stjerner: Fantastisk – bogen hører til blandt de allerbedste vi har læst.

5 stjerner: Virkelig god – bogen er ret tæt på at være perfekt for os.

4 stjerner: God – en velskrevet bog med et godt plot, den holdt os pænt fanget.

3 stjerner: Udmærket – oftest velskrevet og egentlig virker plottet ok, men desværre var den ikke lige os – men vil sikkert fange andre.

2 stjerner: Bare ok – er for så vidt ok, men fangede desværre ikke lige os. Der kan også være en del fejl, både fra forfatteren og redaktøren.

1 stjerne: Skuffende/måtte opgive – denne stjerne gives hovedsageligt for den indsats, der er gjort for at skrive en hel bog.

Når vi først har taget de nye stjerner i brug, så kan der måske godt forekomme små ændringer i beskrivelsen – meningen vil dog være den samme. Der vil altid være en side, hvor man hurtigt, man finde betydningen af stjernerne.

1 thought on “Stjerner i 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *