Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i december 2018

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

December druknede lidt i jul, og jeg fik slet ikke læst så meget, som jeg havde planlagt – og jeg fik slet ikke skrevet anmeldelse af alle de bøger jeg fik læst. De skal dog nok komme, men det bliver først i løbet af den kommende tid.

Jeg fik læst 8 romaner, 2 børnebøger og 4 letlæsningsbøger.

Den bedste bog – og også mest overraskende bog, jeg har læst er: Eleanor Oliphant har det helt fint af Gail Honeyman. Sidst i anmeldelsen har jeg skrevet: “Bogen bringer alt fra smil til tårer – det er en meget rørende fortælling, som jeg kommer til at anbefale ofte.”

Desværre skuffede Det glemte barn af Michel Bussi mig – om jeg havde forventet for meget – eller måske noget helt andet ved jeg ikke. Jeg har hørt ufattelig meget godt om forfatterens forrige bøger, og dem vil jeg nok også læse.

Alt hvad jeg har læst kan som sædvanligt ses på listen under billedet. Der er link, hvis bogen er anmeldt på bloggen – og hvis anmeldelsen er på vej, så står det ved bogen.

Bøger læst i december 2018
Bøger læst i december 2018

Arlidge, Matthew: Tampen brænder
Bussi, Michel: Det glemte barn
Davidsson, Camilla: Under Mælkevejens stjerner
Hammer, Lotte og Søren: Mirakelbarnet
Honeyman, Gail: Eleanor Oliphant har det helt fint
Kernick, Simon: Vidnet
Marsons, Angela: Onde spil
Storey, Erik: Løftet

Børnebøger:
Ahlburg, Kirsten: Max 2-serien 13-16
Nadin, Joanna: Mille Møgunge 3-4

Bemærk, at fra 1.1.19 bruges op til 6 stjerner i stedet for 5 som tidligere.

  •   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *