4 stjerner, Baadsgaards Books, Feel good/kærlighed, Tine f. 1973

Kærlighedens ild af Carrie Elks

Kærlighedens ild er den første bog i serien Angel Sands. Serien er skrevet af Carrie Elks. Kærlighedens ild foregår i USA, forfatteren selv bor uden for London – men har boet både i USA og Schweiz.

Fra forlagets beskrivelse:

“Lucas er brandmand i storbyen. Han lever og ånder for sit job, men tvinges til at tage orlov. Han vender tilbage til sin hjemby og bor i en strandhytte, han har arvet. Problemet er, at han aldrig før har haft så meget tid til sig selv.

Efter en brudt forlovelse er Ember ikke klar til mere kærlighed. Selv om hendes hjerte er helet, fokuserer hun udelukkende på familie og arbejde. Hun havde ikke regnet med at møde en flot brandmand med smilehuller. Efter at Lucas har reddet hende fra mere end én akavet situation, kan hun ikke stoppe med at tænke på ham.

Ember kan ikke modstå Lucas, og han har ikke tænkt sig at lade hende gøre det. Mens lange sommerdage bliver til varme nætter fyldt med lidenskab, begynder det, som startede som en sommerflirt, at blive til noget dybere. Indtil den dag, hvor Embers eksforlovede kommer tilbage til byen.”

Billede af: Kærlighedens ild af Carrie Elks
Kærlighedens ild af Carrie Elks

Angel Sands er en lille by, hvor alle kender alle. Det kan lyde lidt kedeligt for nogen, men jeg synes, at det virker hyggeligt (i hvert fald for læseren), og det giver samtidigt et fint overblik. Miljøskildringerne er fine, så er let at forestille sig, hvordan Lucas oplever byen efter at han er blevet vant til at være i en storby. Han kommer dog fra Angel Sands, så byen er ret familiær for ham – og det samme de mennesker han møder.

Det er dejligt med en kærlighedshistorie, hvor hovedpersonerne ikke netop har forladt teenageralderen, også selvom jeg stadig er temmelig gammel i forhold til dem… Ember og Lucas er et sødt par – og det er nærmest umuligt ikke at synes om dem.

Kærlighedens ild er en velskrevet og meget letlæst chick lit/feel good-roman. Handlingen er lidt tid om at komme rigtigt i gang, men det gør ikke så meget, da der så er tid til introduktion af personerne. Plottet er enkelt, og uden de vilde twists, men det er en hyggelig kærlighedshistorie, perfekt til en afslappende tid i lænestolen. Bogen er romantisk – og samtidig med et strejf af humør, selvom jeg tvivler på, at hovedpersonerne finder det hele lige sjovt.

Kærlighedens ild er en fin og indbydende start på en ny serie (den 9. bog i serien udkommer på engelsk i år). Jeg glæder mig til at læse den næste bog – og måske også nogle af de andre bøger, som Carrie Elks har skrevet.

Billede af: 4 af 6 stjerner /Tine
4 af 6 stjerner /Tine

Forlag: Baadsgaards Books
ISBN: 9788794169073
Originaltitel: Let Me Burn
Oversætter: Hanne Rump
Udgave: 1. udg. 2021
Sider: 365

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

1 thought on “Kærlighedens ild af Carrie Elks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *