Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i november 2021

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Desværre får jeg stadig læst meget mere end jeg får anmeldt – men jeg arbejder på sagen. Jeg kan mærke, at når andre er hjemme, så har jeg svært ved at sætte mig ved computeren og få skrevet… Det bliver sikkert bedre efter nytår. Det håber jeg.

I november fik jeg læst 8 romaner, 1 børnebog/højtlæsningsbog og 4 letlæsningsbøger. Selvfølgelig fik jeg læst fleste krimier/thrillers, men det blev også til et par jule-feel good-romaner.

Der var desværre ingen af bøgerne, der fik mig helt op at ringe – altså lige bortset fra Olgas jul af Karin Heurlin. Den var både hyggelig, rammende og rigtig sjov. Olgas jul er en julekalenderbog.

En enkelt af julebøgerne var ikke mig, jeg var ikke vild med personerne og der skete for lidt. Jeg vil ikke sige, hvilken af dem – det kommer i min anmeldelse inden for den nærmeste fremtid. Derudover var Occidentens stjerne af Benni Bødker en smule for dyster, mørk og langsom til mig. Plottet var egentlig ganske spændende – jeg tror bare, at jeg falder uden for målgruppen.

Som altid kan man under billedet se en liste over alt, hvad jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

 

Billede af: Bøger læst i november 2021
Bøger læst i november 2021

Bolouri, Joanna: Jeg ønsker mig kun dig
Bødker, Benni: Occidentens stjerne
Elks, Carrie: Kærlighedens ild
Howard, Catherine Ryan: Intet
Mackintosh, Clare: Gidsel
Marsons, Angela: Nyt blod
Molin, Sara: En uønsket julegave
Remar, Morten: Skyggemord

Børnebog:
Heurlin, Karin: Olgas jul

Letlæsningsbøger:
Schjødt Larsen, Salina: De fire dragers land 1-4

De øvrige anmeldelser, jeg fik skrevet, var af bøger, som jeg har læst tidligere

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *