Fantasy/science fiction, Høst og Søn, Klara f. 2003

Paladin-profetien, bog 1 af Mark Frost

Paladin-profetien, bog 1 af Mark Frost

Will West har altid fulgt sine forældres mange regler. ”Henled aldrig opmærksomheden på dig selv,” er blot en af de mange regler, som står på Wills fars liste over livsregler.

Men da Will en dag klarer sig super godt i en prøve, får han et tilbud om en plads på en kostskole for elever med særlige talenter. Will havde egentlig tænkt sig at sige nej til tilbuddet om en plads på kostskolen. Men da ham og hans forældre lige pludselig bliver angrebet af mærkelige mænd, der bærer sorte kasketter, bliver han på en måde tvunget til at takke ja.

Da han ankommer til kostskolen, finder han hurtigt ud af at alt ikke er, som det ser ud til. Sammen med sine fire værelseskammerater kommer han på sporet af en gammel profeti kaldt: Paladin profetien. Meget underligt. Især når skolens maskot også er en paladin. Will finder ud af en masse nye ting, som han ikke vidste om ham selv og sin familie.

Jeg læser Paladin-profetien af Mark Frost
Jeg læser Paladin-profetien af Mark Frost

Bogen har en masse detaljer og er meget velskrevet. Jeg synes, at den var lidt svær at komme i gang med, selvom starten faktisk var god.

Bogen er en blanding af mystik, fantasy og science-fiction. Den har en masse mysterier, som man efterhånden løser sammen med bogens hovedperson Will. Mysterierne handler blandt andet om Will og om den kostskole, han ender med at gå på. Wills fire andre værelseskammerater er med til at løse mysterierne, hvilket jeg synes er rigtig godt. Der er også humor med i bogen, da en af værelseskammeraterne er rigtig cool og tit kommer med nogle sjove bemærkninger. Men det er også bare bedre, at der er andre personer, der også er meget indblandet end hvis Will havde stået alene.

Fantasy-genren kommer af, at også sker en masse der er overnaturligt. Monstre og portaler har forfatteren Mark Frost også fået plads til. Og det fungerede virkelig godt.

Bogen var i det hele taget bare super god. Der var kun meget få gange, hvor jeg blev lidt træt af alle mysterierne og bare trængte til at læse om noget andet.

Jeg synes virkelig at man skal læse denne bog. Eventyrlig og levende og med en flot forside. Man kan også se bogtraileren her:

Forlag: Høst & Søn
Udgave: 1. udg. 2. oplag, 2015
ISBN: 9788763827539
Sider: 485

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *