4 stjerner, Børnebøger, Forlaget Bolden, Tine f. 1973

LEGO Labyrinter: Ninjago

Som skrevet tidligere, så var Jonas så heldig at blive bedt om at anmelde LEGO Ninjago-bøger fra Forlaget Bolden – og det var han mere end villig til. Han har virkelig nydt det. Selvom han ikke selv kan læse bøgerne, så har han haft stor fornøjelse af dem. Først læste vi Bogen om Spinjitzu – og nu har vi snakket om LEGO Labyrinter: Ninjago.

Fra forlagets beskrivelse:
“Gamle og nye fjender truer Ninjagoverdenen, og nu dukker der labyrinter op overalt! 
Kan du hjælpe med at styre Jays lyn mod hans fjender, finde tidstvillingernes hemmelige skjulested og føre Nya og Kai ned på bunden af havet i jagten på den sidste tidsklinge?

Prøv, om du kan finde vej gennem dens utrolige labyrinter fulde af Ninjago eventyr!”

LEGO Labyrinter: Ninjago

LEGO Labyrinter: Ninjago består af mere end 20 flotte farvestrålende labyrinter med alle de kendte figurer fra Ninjago-universet – bagest i bogen kan man finde løsningerne. Hvis man vil, kan man tegne resultatet ind i bogen, vi har dog valgt at undgå det, da flere så kan have glæde af bogen – og mon ikke også Jonas prøver nogle af labyrinterne flere gange.

Opslag i LEGO Labyrinter: Ninjago

Jonas kunne sagtens selv kaste sig over labyrinterne, selvom han ikke kan læse teksterne, men det giver lige lidt mere, når man får fortalt præcis, hvad der sker eller skal ske i de enkelte labyrinter. Da Jonas har set alt, hvad der er at se af Ninjago-film, kunne han fluks sætte navne på figurerne for mig.

Jonas finder vej i en labyrint i LEGO Labyrinter: Ninjago

Labyrinterne er alle overskuelig og det fleste børn vil nok kunne finde ud af dem. Der er dog heldigvis også veje, der ikke fører direkte i mål, så der bliver lidt udfordring, når de enkelte baner skal løses. Målgruppen er fra forlagets side sat til 5-10 år, og det tror jeg er meget passende.

Jonas sagde efter at have fundet vej gennem nogle af labyrinterne: “Den (bogen) er faktisk ret god” – og det er stor, stor ros, når det kommer fra Jonas. Jonas giver LEGO Labyrinter: Ninjago 4 store stjerner. Det er helt sikkert en bog, som vil blive fundet frem og kigget i flere gange.

⭐⭐⭐⭐ af 5 /Jonas og Tine

Forlag: Forlaget Bolden
ISBN: 9788771069938
Udgave: 1. udg. 01.08.2017
Oversætter: Christian Sand
Sider: 48

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *