4 stjerner, Feel good/kærlighed, Palatium Books, Tine f. 1973

Et rigtigt håndværkertilbud af Carey Heywood

Et rigtigt håndværkertilbud er skrevet af Carey Heywood. Carey Heywood er en amerikansk bestsellerforfatter, som indtil nu har skrevet mere end 20 bøger. Jeg har tidligere anmeldt nogle af Carey Heywoods bøger.

Forlagets beskrivelse:

“Finley Reeves er de dårlige beslutningers dronning. Hun har netop været igennem en slem skilsmisse i Texas og har besluttet sig for at starte helt forfra. Hun vælger at begynde med at investere i et rigtigt håndværkertilbud, der har flere fejl og mangler end Titanic. Ovenikøbet ligger det i den anden ende af USA i Woodlake, New Hampshire. Hendes største fejltagelse er måske at indlade sig på projektet helt alene.

Entreprenøren Noah Thompson viser sig på hendes dørtrin som redningsmand og giver hende et tilbud, hun dårligt kan sige nej til. Noah er sexet, barsk og dygtig med sine hænder. Men Finley lover sig selv, at hun ikke har brug for hans hjælp, hverken med håndværkertilbuddet eller med noget som helst andet. Men det har hun nu nok alligevel.”

Et rigtigt håndværkertilbud er en velskrevet, hyggelig, varm –  og erotisk kærlighedshistorie. Bogen er på knap 300 sider og er ganske letlæst.

Der er ikke mange personer at holde styr på, da historien hovedsageligt handler om forholdet mellem Finley og Noah. Jeg synes, at personbeskrivelserne af Finley og Noah er ganske fine – og bedre end jeg kan huske personbeskrivelserne er i de øvrige bøger, jeg har læst af samme forfatter. Vi hører selvfølgelig også en smule om andre personer, hovedsageligt familie. De er også fint beskrevet, måske ikke så godt som Finley og Noah, men på et niveau, som passer godt til deres roller i fortællingen.

Billede af: Et rigtigt håndværkertilbud af Carey Heywood
Et rigtigt håndværkertilbud af Carey Heywood

Et rigtigt håndværkertilbud bliver fortalt af Finley og Noah. De fortæller historien på skift, begge som jeg-fortællere. Jeg tænker, at det måske er lidt kendetegnende for  Carey Heywood, da jeg har oplevet at andre af hendes bøger bliver fortalt på denne måde. Jeg synes faktisk, at det virker ganske godt i denne bog – og det er medvirkende til, at man får historien fortalt fra to synsvinkler. For mig er det også et mega plus, at bogen handler om mennesker med lidt livserfaring, som ikke går på universitetet eller lige er blevet færdig. Det gør det lidt lettere, at sætte sig i deres sted.

En ting, der nok er medvirkende til, at jeg synes godt om bogen er stedet, hvor den foregår, nemlig Woodlake, New Hampshire. Jeg elsker New England – og jeg synes, at beskrivelserne fra Woodlake passer godt med min opfattelse af mindre byer i det område.

Jeg kan ikke umiddelbart se nogle virkelig vigtige temaer i bogen – og så hører vi alligevel om skilsmisse, familierelationer og venskaber. Men jeg synes alligevel godt om bogen – og fandt den ganske underholdende. Da jeg læste Et rigtigt håndværkertilbud vidste jeg ikke, at den faktisk er første del af en serie – og jeg må erkende, at jeg håbede at høre mere til Finley, Noah, deres familie og måske vennekreds, da slutningen faktisk lægger op til det. – Nu efter at have undersøgt det lidt, så kan jeg se, at der er skrevet fire bøger mere i serien – nok ikke med Finley og Noah som hovedpersoner – men mon ikke vi hører lidt til dem alligevel, det håber jeg.

Et rigtigt håndværkertilbud er en romantisk og erotisk kærlighedshistorie. Som skrevet fandt jeg den ganske underholdende. Er man til chick lit skrevet i kombination med erotik, så vil denne være et rigtig godt bud – og et godt sted at begynde, hvis man gerne vil læse noget i denne genre.

Billeede af: 4 af 6 stjerner /Tine
4 af 6 stjerner /Tine

Forlag: Palatium Books
ISBN: 9788793834743
Udgave: 1. udg. 2019
Originaltitel: Fix Her Up
Oversætter: Camilla Engkjær Laursen
Sider: 298

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

4 thoughts on “Et rigtigt håndværkertilbud af Carey Heywood

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *