Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i december 2019

2019 er nu gået og jeg er desværre stadig bagud med anmeldelserne. Det har heller ikke gavnet, at vi har holdt ferie i 14 dage, hvor jeg prøvede at holde mig fra computeren. Jeg har dog fået læst noget – ikke så meget som ønsket, men jeg er alligevel helt tilfreds.

I december læste jeg 8 romaner, 1 fagbog, 4 letlæsningsbøger og 2 engelske billedbøger. Der kommer løbende anmeldelse af de fleste af dem, men det er kun få, jeg har nået at anmelde til dags dato.

Jeg synes egentlig godt om alle de bøger, jeg fik læst. Men der er alligevel tre, som jeg synes lige en lille tak bedre om end resten. Det er fagbogen, Tjernobyl af Peter Suppli Benson, som er et godt bud, hvis man vil vide mere om ulykken ved Tjernobyl. Bogen har nogle flotte billeder – og en læsevenlig tekst. Derudover har jeg næsten lige læst Hvor flodkrebsene synger af Delia Owens. En til dels mørk og dyster fortælling om pigen Kya, der vokser op i sumpområdet i North Carolina – men selvom den kan virke mørk, indeholder den også en fin kærlighedshistorie (jeg kunne skrive meget mere, men det må vente til en anmeldelse). Sidst men ikke mindst, må jeg fremhæve den nye krimi af Anne Mette Hancock, Pitbull – den har alt hvad en krimi skal have – og lidt mere til.

Der var ikke nogen bøger som skuffede mig – det skulle lige være Under dække af Lee Child, da jeg synes, at den virker lidt “tam”. Men uanset, så kan jeg godt lide Jack Reacher.

Præcis som altid, så kan man under billedet ses en liste over alt, hvad jeg har læst forrige måned. En del af de anmeldelser, jeg har fået skrevet er af bøger, som jeg har læst i oktober og november.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i december 2019
Bøger læst i december 2019

Carlan, Audrey: Dream Maker 2
Child, Lee: Under dække
Estassy, Annika: Grønne fingre søges
Hancock, Anne Mette: Pitbull
Heywood, Carey: Et rigtigt håndværkertilbud
Kernick, Simon: Gravpladsen
Owens, Delia: Hvor flodkrebsens synger
Sherez, Stav: Mørk hævn

Faglitteratur:
Benson, Peter Suppli: Tjernobyl

Letlæsningsbøger:
Halkjær, Lone: Hjemsøgt 1-4

Billedbøger (engelsk):
Moore, Clement C: The Night Before Christmas
The Twelwe Days of Christmas – ill. af Don Daily

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *