Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i marts 2022

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Bedre sent end aldrig eller…?! I hvert fald er her lige en kort opsamling med de bøger, som jeg fik læst i marts. Det blev til 10 bøger inkl. en billedbog.

Igen er det selvfølgelig krimier, som jeg har læst flest af, men faktisk er det ikke en krimi, der er den bedste jeg læste i marts, det er derimod billedbogen Læsepadden Pede af Carl Quist-Møller, den er virkelig fin – og har et skønt tema om at finde magien i bøgernes verden. Den er stærkt forfulgt at Tænk ikke på mig af Vilma Sandnes Johansson. Det er en autofiktiv roman om at miste sin mor, mens man stadig er teenager. Om sorg, sygdom og livet der går videre.

En enkelt bog skuffede mig lidt, Mit navn er Jensen af Heidi Amsinck. Jeg synes, at plottet udviklede sig for langsomt – og var  lidt forudsigeligt. Bogen er den første i en serie, og uanset min mening om den første, så er jeg så nysgerrig, at jeg alligevel venter spændt på den næste…

Som altid kan der under billedet ses en liste med de bøger, som jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

Nogle af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i marts 2022
Bøger læst i marts 2022

Amsinck, Heidi: Mit navn er Jensen
Bjerre, Lisa: Det stille vidne
Jansson, Anna: Danse, danse, dukke min
Jansson, Anna: Skyggen bag dig
Johansson, Vilma Sandnes: Tænk ikke på mig
Plaetner, Pernille: Dårekisten
Westin, Gabriella Ullberg: Forræderen
Wik, Karin: Kostskolen

Faglitteratur:
Manson, Mark: Kunsten af være f*cking ligeglad (anmeldt af Klara)

Billedbog:
Quist-Møller, Carl: Læsepadden Pede

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *