3 stjerner, Forlaget Falco, Grønningen 1, Jentas, Krimi/spænding, Tine f. 1973

3 krimier – 3 stjerner – 4 ord

[reklame]

I dag har jeg fundet 3 krimier, som jeg alle giver 3 stjerner.

De tre bøger er alle velskrevne, men desværre fængede ingen af dem mig – jeg er dog overbevist om, at andre vil læse dem med glæde.

Jeg fremhæver fire ord, som jeg har tænkt på umiddelbart efter at have læst bogen.

Som i mine andre lignende indlæg er omtalerne korte – spørg, hvis I vil vide mere.

Barnet, der forsvandt af Emily Gunnis
Barnet, der forsvandt af Emily Gunnis

Barnet, der forsvandt af Emily Gunnis er en krimi i domestic noir-genren. Rebecca er som 13 årig vidne til, at hendes far slår hendes mor ihjel. Rebecca har nu selv to voksne døtre – og den ene begynder at stille spørgsmål til Rebeccas fortid og graver op i minderne. Plottet er spændende og jeg blev også lidt overrasket til sidst, men fortællingen er ret langsom – og har mange spring i tid. Jeg var ret lang tid om at få styr på historien.

Fødselspsykose – mor-datter-forhold – identitet – PTSD

 

Billede af: 3 af 6 stjerner /Tine
3 af 6 stjerner /Tine

Forlag: Jentas
ISBN: 9788742603901
Udgave: 1. udg. 2020
Originaltitel: The Lost Child
Oversætter: Henriette Rostrup
Sider: 349

Hævnens paradis af Rachel Hawkins
Hævnens paradis af Rachel Hawkins

Rachel Hawkins har skrevet thrilleren Hævnens paradis. Hvem drømmer ikke om at besøge en smuk øde ø? De drømme bliver måske gemt væk, når man har læst Hævnens paradis – da ikke alle kommer levende derfra. Bogen er velskrevet og ganske letlæst. Desværre blev jeg aldrig rigtig overrasket – måske var mine forventninger for høje?

Hævn – kærlighed – eventyr – mord

Billede af: 3 af 6 stjerner /Tine
3 af 6 stjerner /Tine

Forlag: Forlaget Falco
ISBN: 9788794232401
Udgave: 1. udg. 2022
Originaltitel: Reckless Girls
Oversætter: Emilie Harild Gaardboe
Sider: 330

Dragoner af Gertrud Hellbrand
Dragoner af Gertrud Hellbrand

Dragoner af Gertrud Hellbrand er 1. del i en krimitrilogi. Dragoner er foregår i et mindre svensk idyllisk landsbymiljø – alle kender alle, måske… Under overfladen gemmer der sig dog en dyster historie. En velfortalt og ganske letlæst historie. Det miljø den foregår i minder mig lidt om Rigmanden af Birgitte Wulff. Jeg blev aldrig rigtig opslugt af historien, men efterfølgende tænker jeg lidt, at det er min egen skyld – jeg fik vist læst Dragoner og Rigmanden lidt for tæt på hinanden. Jeg glæder mig dog til næste bind.

Hævn – hemmeligheder – ridesport – familie

Billede af: 3 af 6 stjerner /Tine
3 af 6 stjerner /Tine

Forlag: Grønningen 1
ISBN: 9788773391006
Udgave: 1. udg. 2022
Originaltitel: Dragoner
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Sider: 380

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

2 thoughts on “3 krimier – 3 stjerner – 4 ord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *