4 stjerner, Daniel f. 2001, Fantasy/science fiction, Gyldendal, Krimi/spænding, Ungdomsbøger/Young Adult

Celle 7 af Kerry Drewery

Celle 7 af Kerry Drewery

Celle 7 handler om en pige ved navn Martha Honeydew. Martha tilstår drabet på Jackson Paige, som er verdens mest elskede kendis, Jackson. Hun kommer på den såkaldte Dødsgang, hvor der er 7 celler, en for hver dag man skal opholde sig på dødsgangen, før man muligvis bliver henrettet.

Bogen foregår i fremtiden, hvor regeringen har afskaffet domstolene, og et tv-program ved navn ”Stemt til døden” bliver oprettet. I det program kan seerne stemme om den anklagede skal henrettes eller ej.

Martha kommer ind i Celle 1, som er en lille hvid celle, som er så lys, at man næsten ikke kan sove i den. Martha får også en beskikket rådgiver ved navn Eve. Eve skal hjælpe Martha igennem tiden på Dødsgangen. Eve begynder stille og roligt at tænke at Martha er uskyldig. Hun tror også, at Martha holder noget skjult. Men er Martha uskyldig, og hvis hun er, hvorfor tilstod hun så, at hun havde dræbt Jackson?

Celle 7 af Kerry Drewery

Jeg synes Celle 7 er en virkelig god bog, og den er skrevet helt vildt godt. Bogen har et godt layout, der hjælper med at kunne holde overblikket gennem hele bogen. Jeg er også helt vild med, når vi følger tv programmet ”Stemt til døden”, som er skrevet som et teaterstykke. Jeg elsker også, at bogen er delt op i 7 dele, en for hver dag. Fx første del hedder Celle 1 og tredje dag hedder Celle 3 osv.

Starten af bogen altså Celle 1-3 er lidt forvirrende. Kerry Drewery får bare ikke alt potentialet frem i de første 3 dele, men til gengæld får hun så skrevet de sidste 4 dele helt perfekt. Man føler virkelig at bogens handling kunne ske i nær fremtid, og en stor del af bogen er fantastisk skrevet. Til sidst kunne jeg ikke vente på at få afslutningen, da jeg ikke selv kune regne ud, hvordan den vil ende. Jeg håber inderligt, at der kommer en fortsættelse. Jeg vil anbefale denne bog til alle der kan lide science fiction og/eller krimi.

Bogtrailer:

⭐⭐⭐⭐/Daniel

Forlag: Gyldendal
ISBN: 9788702194272
Udgave: 1. udg. 2016
Sider: 413

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *