5 stjerner, Fantasy/science fiction, Klara f. 2003, Turbine, Ungdomsbøger/Young Adult

De tre tyste – Elaras trøst af Synne Kristine Eriksen

Så snart jeg blev færdig med den første bog i serien: De tre tyste af Synne Kristine Eriksen, skyndte jeg mig videre til den næste De tre tyste – Elaras trøst. Og det viste sig at blive endnu en fed læseoplevelse!

Da jeg modtog de to bøger, kom de i den fineste pakke.

Dette er et uddrag fra bogens bagsidetekst:

“Bavnelandet ruster sig til krig. Mørke kræfter trænger frem i Skoven. Mod nord gør klokkemagerne et sidste, desperat forsøg på at forhandle fred med skyggerne. Imens klokkemageren Myrhat kæmper for at nå hjem til Tågeskansen, sniger håbløsheden sig ind på Sigurd. Vil han nogensinde finde sin søster? Og hvis han gør, hvad så? Intet kan nogensinde blive det samme igen.

Men dybt inde i Skoven møder han skyggen Oresme. Og hun vender op og ned på alt, hvad han troede, han vidste om skyggerne…”

De tre tyste – Elaras trøst af Synne Kristine Eriksen

Igen er det de fantastiske karakterer, Myrhat og Sigurd, som er bogens hovedpersoner. Jeg føler dog ikke, at det er så vigtigt hvem fortælleren i historien er, da bogen er skrevet i 3. person og hovedpersonerne følges meget mere ad end de gjorde i bog 1, Beskytteren.

Noget som man hører meget mere om i Elaras trøst end i Beskytteren er skyggerne. De mystiske ufølsomme skygger, hvis fortid gror tæt op af klokkemagernes.
Deres forhold og historie til hinanden var noget jeg virkelig fandt interessant at læse om.

Forsiden på Elaras trøst ser meget indbydende ud. Den giver mig en god fornemmelse af det univers De Tre Tyste – Elaras Trøst forgår i.

Flot bogmærke, der passer til bogen: De tre tyste – Elaras trøst.

De Tre Tyste – Elaras Trøst er handlingsmættet hele vejen igennem. Spændingen er helt i top og hver en side bliver udnyttet. I 1’eren lærte man universet og karaktererne at kende og eventyret er nu for alvor skudt i gang i 2. del. Man får svar på nogle af ens spørgsmål og flere mysterier dukker op.

Alt i alt vil jeg sige, at det er en fantastik fortsættelse, som i slutningen lægger op til noget stort! Jeg ser frem til at læse 3’eren og finde ud af, hvordan det hele ender.

⭐⭐⭐⭐⭐ af 5 /Klara

Læs også min anmeldelse af 1. del: De tre tyste – Beskytteren

Forlag: Turbine
ISBN: 9788740618143
Udgave: 1. udg. 03.11.2017
Sider: 327

1 thought on “De tre tyste – Elaras trøst af Synne Kristine Eriksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *