4 stjerner, Daniel f. 2001, Fantasy/science fiction, Høst og Søn, Ungdomsbøger/Young Adult

Maze runner: Infernoet af James Dashner

Maze runner: Infernoet af James Dashner – 2. del af Maze runner.

Da Thomas og de andre overlevende fra Lysningen, slap ud af labyrinten, troede de at det var slut, at de ville få deres retmæssige frihed. Men det viser sig hurtigt, at WICKED har andre planner med lysboerne. Thomas og de andre bliver så sluppet ud i en ørken, hvor ”Hundene” løber frit. Hundene er lidt a la zombier, da det er mennesker, der kun kan tænke på at dræbe og æde andre mennesker.

Da de kommer længere ud i ørkenen, finder de en by som ser ud til at være øde, men det er den ikke. Der møder de Thomas Jorge og Brenda, som stille og roligt er i gang med at forvandle sig til hunde, men de er stadig begge så menneskelige, at de opfører sig mere som normale mennesker end hunde.

Ørkenen er uendelig, så er det overhovedet muligt at slippe væk fra den?

Maze runner: Infernoet af James Dashner

Jeg synes at Infernoet er virkelig god, men ikke lige så god som forløberen Labyrinten. Jeg kan godt lide, at vi kun følger Thomas og ingen andre, altså vi skifter ikke imellem andre personers synspunkter. Jeg kan også godt lide, at man har kaldt ”zombierne” for hunde, det gør bogen en smule anderledes end andre zombiebøger, jeg vil selv sige,  at dette er en zombiebog og det er den første bog, Labyrinten, ikke.

Infernoet er virkelig godt skrevet og der er hele tiden spænding i den. Der sker hele tiden noget nyt, der ændrer på historien, og det er virkelig godt, at man ikke ved, hvad der vil ske i næste kapitel. Jeg kan også godt lide, at der er 65 korte kapitler, da man så nemmere kan holde styr på, hvor man er henne i bogen. Jeg vil gerne give bogen 4 ud af 5 stjerner, da den er virkelig god, men ikke lige så god som den første del af serien.

Jeg vil anbefale denne bog til personer der elsker, bøger som Divergent, Hunger Games og Ringenes herre.

Jeg var i biografen og se den filmatiserede version af Infernoet, og håbede inderligt at den var bedre end første del. Men jeg blev desværre skuffet, filmen indeholder ca. kun 2% af hvad der sker i bogen, og resten er noget instruktøren af filmen, har fundet på.

⭐⭐⭐⭐/Daniel

Forlag: Høst & Søn
ISBN: 9788763837347
Udgave: 1. udg. 2015
Sider: 359

1 thought on “Maze runner: Infernoet af James Dashner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *