4 stjerner, Feel good/kærlighed, Palatium Books, Tine f. 1973

Indtil November af Aurora Rose Reynolds

Indtil November af Aurora Rose Reynolds er den første bog i en lidt erotisk chick lit-serie.

Forlagets beskrivelse:

“Storbypigen November flygter fra New York og nogle rigtig dårlige oplevelser. Hendes far bor i en lille by i Tennessee, og November glæder sig til at lære ham bedre at kende og mærke trygheden i den lille by. Men det er, som om Novembers problemer følger efter hende.

November begynder at arbejde for sin far i hans stripklub, hvor hun tager sig af regnskaberne. Hun får kun lov til at komme forbi i klubbens åbningstid en enkelt gang, og lige den dag løber hun ind i Asher Mayson. Han er den perfekte mand. Altså lige indtil han åbner munden. Ham skal November slet ikke have noget med at gøre! Men det er bare synd for hende, for skæbnen har andre planer.

Asher Mayson har aldrig haft problemer med kvinder. Men da han møder November, ændrer det sig. Pludselig kan han kun tænke på, hvordan han kan gøre November til sin og sørge for hendes sikkerhed.

Advarsel! Bogen indeholder sexscener og en stærk alfahan.”

Indtil November af Aurora Rose Reynolds
Indtil November af Aurora Rose Reynolds

Som skrevet er Indtil November første del af en serie. Bøgerne kan læses selvstændigt, da hovedpersonerne ikke er de samme. Hovedpersonerne er dog forbundet på forskellig vis, men hvordan må I læse om. Inden jeg var færdig med Indtil November, havde jeg dog luret, hvilke personer, der måtte være hovedpersoner i den næste bog. Indtil November er velskrevet og meget let- og hurtigt læst.

November og Asher er et fint par, som egentlig passer ret godt sammen – men jeg synes, at deres forhold udvikler sig en smule for hurtigt. Selvom jeg jo ser dem som et fint par, så er beskrivelserne ikke vildt dybdegående – og man lærer dem kun overfladisk at kende. Det kan gøre det lidt svært at følge med – umiddelbart kunne historien måske godt have fyldt bare lidt mere. Bogen er på blot 254 sider. På den ene side, så virker November, som en pige med benene rimeligt solidt plantet på jorden – men på den anden side, så synes jeg måske, at hun lidt for let bliver en som “skal passes på”. Asher virker som den stærke alfahan, som det lægges op til – faktisk gør stort set alle mændene i historien det. Jeg kunne godt have brugt, at se lidt flere sider af hans personlighed. Det korte af det lange er dog – at udfra de beskrivelser man nu engang får – både af November, Asher og deres omgangskreds, så synes jeg om dem alle – ja, lige bortset fra Novembers mor. Meeeeen det er vist heller ikke meningen, at man skal bryde sig om hende…! Den del af historien som vedrører Novembers mor, bliver måske lige en tand for dramatisk – men samtidig tilfører den fortællingen en helt anden drejning, end jeg umiddelbart ville forvente af denne type bog.

Jeg vil ikke lige frem sige, at Indtil November virker realistisk, men alligevel har den selvfølgelig et vist realistisk touch. Det er nogle smukke, stærke og vist ganske fejlfri mennesker vi bliver præcenteret for – måske der findes sådanne kredse, men det er ikke lige der, hvor jeg er kommet.

Forfatteren går ikke vildt op i at beskrive omgivelserne – udover nogle få. De få der bliver beskrevet, er også rimelig lette at se for sig. Det er jo heller ikke lige omgivelserne, der er det allervigtigste.

Indtil November er en fin chick lit/feel good-roman krydret med lidt erotiske scener (jeg havde vist forventet, at der ville have været flere). Jeg kan godt lide, at der er lidt drama med i fortællingen også, det er en af de ting, som gør, at bogen bliver lidt sværere at slippe. At det ikke bare er en rosenrød fortælling er med til, at det ikke “kun” bliver en erotisk kærlighedshistorie.  Indtil November vil være en perfekt bog til strandturen eller andre steder, hvor man har brug for lidt lettere litteratur.

4 af 6 stjerner /Tine
4 af 6 stjerner /Tine

Forlag: Palatium Books
ISBN: 9788793544673
Udgave: 1. udg. 2018
Originaltitel: Untill November
Oversætter: Maria Bech
Sider: 254

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

3 thoughts on “Indtil November af Aurora Rose Reynolds

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *