4 stjerner, Feel good/kærlighed, Palatium Books, Tine f. 1973

Indtil Trevor af Aurora Rose Reynolds

Aurora Rose Reynolds har skrevet en ny erotisk serie, hvor første bind hedder Indtil November. Indtil November anmeldte jeg for blot en uge siden. Nu er turen kommet til 2. del som hedder Indtil Trevor.

Forlagets beskrivelse:

“Trevor Mayson har en plan. Familiefirmaet skal bygges op, og om et par år, når han er færdig med at løbe hornene af sig, vil han stifte familie. Men så får han øje på hende. Liz Hayes er smuk, genert og alt, hvad han overhovedet kan ønske sig … men hun passer ikke ind i planen. Trevor afviser og ydmyger hende, så Liz glemmer ham og kommer videre i sit liv. Men Trevor har svært ved at glemme hende. Det virker lidt, som om jo mere han prøver at holde sig væk, jo mere intense bliver hans følelser for hende. Og presset bliver sværere og sværere for ham at modstå. 

Liz Hayes er færdig med at vente på Trevor, og hun er ikke det mindste interesseret i at blive ydmyget igen. Men Trevor gør det svært for hende at glemme ham, med sin insisterende, kærlige og altopslugende måde at være på. 

Kan Trevor bevise over for Liz, at han er værd at forelske sig i igen, og er han klar til at ændre sine planer for at gøre plads til hende i sit liv?”

Indtil Trevor af Aurora Rose Reynolds
Indtil Trevor af Aurora Rose Reynolds

Umiddelbart tænker jeg, at hvis man har læst min anmeldelse af Indtil November, så er der ikke vildt meget nyt under solen i anmeldelse af Indtil Trevor.

Indtil Trevor er som skrevet efterfølgeren til Indtil November. Bøgerne kan sagtens læses selvstændigt, da hovedpersonerne ikke er de samme i hver bog. Alle hovedpersoner har dog en indbyrdes relation – og som skrevet i den forrige anmeldelse, så havde jeg gættet, hvem der ville være hovedpersoner i Indtil Trevor, inden jeg havde læst den forrige færdigt. Denne gang er det som de fleste jo nok har udledt af titlen Trevor, sammen med Liz, der er hovedpersonerne. Trevor er Ashers bror – og Liz er Novembers veninde.

Indtil Trevor er meget let- og hurtigt læst, historien er ret enkel, så der er ikke det vilde at holde styr på – og slet ikke, hvis man kender personerne og deres baggrund fra den forrige bog.

På blot 242 sider er det svært at lære personerne rigtig godt at kende, og her synes jeg nok, at det er en fordel at have lidt kendskab til nogle af personerne i forvejen. De fleste personer er ganske elskelige, men for at bogen skal have lidt handling ud over kærlighed og det erotiske, så er den også krydret med en lille historie om en jaloux ex-kæreste (eller kæreste var det nok ikke) – jeg vil ikke skrive mere, da jeg hurtigt kan komme til at spoile. Men den person er jeg selvfølgelig ikke særlig vild med… Liz har også haft en svær opvækst, da hun tidligt mistede sin far – og moderen havde (forståeligt nok) svært ved at håndtere dette. Derudover hører vi om Liz’ bror, som har sine problemer – og Liz bliver ganske ufrivilligt inddraget i disse – resten må I selv læse.

Trevor og Liz’ forhold er selvfølgelig præget af op- og nedture – men uanset hvordan det går, så er den ret erotisk, umiddelbart tænker jeg at erotikken fylder lidt mere i denne end i den forrige bog.

Synes man om disse to bøger, så kan jeg også anbefale, at man læser Carolina-serien af Carey Heywood. Carolina-serien er dog lidt mindre erotisk end denne. Aurora Rose Reynolds har også skrevet flere bøger i denne serie, så jeg håber, at de bliver oversat, så vi kan høre, hvad der sker i omgangskredsen fremover.

Både Indtil November og Indtil Trevor gør, hvad de helt sikkert er skrevet for: de er fin erotisk underholdning i den lettere ende.

4 af 6 stjerner /Tine
4 af 6 stjerner /Tine

Forlag: Palatium Books
ISBN: 9788793699465
Udgave: 1. udg. 2019
Originaltitel: Until Trevor
Oversætter: Camilla Engkjær Laursen
Sider: 242

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

2 thoughts on “Indtil Trevor af Aurora Rose Reynolds

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *