3 stjerner, Feel good/kærlighed, People's, Tine f. 1973

Dream Maker 1 af Audrey Carlan

Dream Maker er skrevet af den amerikanske bestsellerforfatter Audrey Carlan. Audrey Carlans debut var Calendar Girl, som er blevet solgt i mere end 3 millioner eksemplarer.

Dream Maker er en erotisk romantisk serie, som er  delt i 12 afsnit, alle opkaldt efter kendte byer rundt om i verden. Dream Maker 1 er en samling af de fire første historier og foregår i: Paris, New York, København og Milano.

Bogens bagsidetekst:

“Parker Ellis er en ukuelig skørtejæger med et helt særligt talent: Han forstår kvinder. Han kan se, hvad deres inderste drømme er, og hjælpe dem med at føre dem ud i livet. Sammen med to venner driver han et velrenommeret konsulentfirma, der hjælper kvinder med karriere, kærlighed og livsstil.

I Dream Maker 1 rejser Parker fil fire forskellige byer og møder meget forskellige klienter undervejs: en arving til et fransk parfumeimperium, en berømt Hollywood-skuespillerinde, en dansk prinsesse og en flok smukke italienske lingerimodeller. Egentlig burde Parker ikke blande forretning og fornøjelse, men det er svært ikke at lade sig friste af smukke kvinder, når man er en notorisk ungkarl med en skyhøj libido. Og hvem ved, måske én af dem endda formår at stjæle hans hjerte undervejs…”

Dream Maker 1 af Aureay Carlan
Dream Maker 1 af Audrey Carlan

Det er ved at være et par år siden jeg læste Calendar Girl, men jeg kan stadig huske, at jeg synes rigtig godt om bøgerne, så mine forventninger til Dream Maker, som er lidt i samme stil, har været tårnhøje. Dream Maker adskiller sig dog fra Calendar Girl ved at det er en mand (eller tre) som er hovedpersonerne. Opbygningen er dog næsten den samme.

Audrey Carlan fortæller historien om de tre ungkarle i et letlæst og flydende sprog. Det er Parker Ellis, som er den egentlig hovedperson, hans to mandlige kolleger er der selvfølgelig også, men de fylder knap så meget. I hver ny by er der også en ny kvindelig hovedperson. Jeg kan sagtens se Parker Ellis for mig, men jeg synes det kniber med de dybere beskrivelser – og det er af alle personerne. De kommer til at fremstå ret overfladiske, og det tror jeg egentlig ikke er meningen. Måske det bliver bedre i den næste bog – der er mangler jo stadig 8 byer. Uanset, så må jeg vist erkende, at jeg har det lidt svært med kvinder, som skal have en mand til at redde hverdagen og fremtiden for dem…

Som sagt, så synes jeg at Audrey Carlan skrivestil er helt ok, men – for sådan et ér der. Jeg har ikke læst Dream Maker på originalsproget, så jeg kan ikke med 100% sikkerhed sige, om det er med fra start eller det er oversættelsen. Ret tidligt i bogen bliver der skrevet, at Parkers to kolleger hedder Bogart og Royce, men bliver kaldt Roy og Bo. Men det holder slet ikke, og for mig virker det mere end rodet, at især Royce bliver kaldt både Royce og Roy med få linjer imellem – jeg håbede, at det kun var i historien fra Paris, men det gælder desværre hele bogen. Det irriterer mig vildt!

Dream Maker har en fin fordeling med hensyn til erotik og fortællingen om Parker og hans omgangskreds, det er ikke en bog, der kræver meget af læseren, der er ikke meget at holde styr på – og selvom bogen er på knap 600 sider, så er den jo delt i fire historier, som på den måde bliver forholdsvis korte.

Desværre må jeg vist indrømme, at mine forventninger langt fra blev indfriet, jeg synes, at historierne er for tynde – og jeg blev ikke rigtig fanget af dem. Men samtidig er jeg sikker på, at andre læsere af bøger i denne erotiske, romantiske chick lit-genre, vil blive rigtig glade for en ny serie fra Audrey Carlan. Et eller andet sted, så bliver jeg jo nok også selv nødt til at læse de næste bøger i Dream Maker-serien, for jeg er jo alligevel lidt nysgerrig efter, hvordan det går for Parker fremover.

3 af 6 stjerner /Tine
3 af 6 stjerner /Tine

Forlag: People’sPress
ISBN:9788770363112
Udgave: 1. udg. 21.06.2019
Originaltitel: International Guy vol. 1
Oversætter: Lars Bøgeholt Pedersen og Randi Bjerre Højring
Sider: 587

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

3 thoughts on “Dream Maker 1 af Audrey Carlan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *