Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i juni 2019

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

I juni fik jeg læst en pæn stak bøger – det synes jeg i hvert fald selv. 14 romaner, 5 letlæsningsbøger og en bog/samling til højtlæsning blev det til.

Den bedste bog jeg læste i juni var Offer 2117 af Jussi Adler-Olsen. Offer 2117 er 8. del i serien om Afdeling Q – denne gang er hovedvægten på Assads historie. Faktisk synes jeg, at Offer 2117 er den bedste bog i serien indtil videre.

Jeg var virkelig positivt overrasket over De forsvundne roser af Martha Hall Kelly, som havde noget mere kød på, end jeg umiddelbart havde regnet med. Forfatteren har også skrevet Blomstrende syrener, og den skal jeg bestemt have fingrene i.

Den bog der skuffede mig mest var desværre Dream Maker 1 af Audrey Carlan. Jeg var vild med Calendar Girl – og havde nok for høje forventninger. Dermed ikke sagt, at jeg ikke vil læse de næste bøger i serien.

Der kommer anmeldelser af flere af bøgerne løbende, jeg er lidt bagud. Jeg vil dog prøve at holde lidt sommerferie fra bloggen, så måske det går lidt langsommere end normalt. Jeg vil anbefale jer, at følge Bech’s Books på Facebook og Instagram, her er der nok lidt mere liv sommeren over.

Som sædvanligt kan der under billedet ses en liste over alt, hvad jeg har læst i den måned, som netop er gået.

De fleste bøger er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Bøger læst i juni 2019
Bøger læst i juni 2019

Adler-Olsen, Jussi: Offer 2117
Bakkeid, Heine: Mød mig i paradis
Carlan, Audrey: Dream Maker 1
Carlino, Renée: Historien om os
Carter, Chris: Nemesis
de Rosa, Domenica: To uger i Toscana
Davidsson, Camilla: Lille toværelses med potentiale
Hasburgh, Patrick: Pirata
Kelly, Martha Hall: De forsvundne roser
Nevela, Tiina: Hele vejen til dig
Omar, Sara: Dødevaskeren
Paris, B.A: Bring mig tilbage
Reynolds, Aurora Rose: Indtil November
Reynolds, Aurora Rose: Indtil Trevor

Letlæsning: 
Ahlburg, Kirsten: Op i læ (Max 2 – 17)
Jensen, Jørn: Nora-serien 1-2
Jensen, Jørn: Nora-serien 3-4

Højtlæsning:
Barrett, Sigurd: Sigurds lille skole

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

1 thought on “Bøger læst i juni 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *