Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i april 2022

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Min stak med bøger læst i april er noget større end normalt. Det bliver nok ikke ved – og desværre har det ingen betydning for, hvor meget jeg har fået anmeldt/anbefalet. Jeg har dog som et forsøg lavet nogle korte anbefalinger af flere bøger på en gang, det regner jeg med at fortsætte med, i hvert fald et stykke tid endnu.

Jeg har læst/lyttet til i alt 18 romaner og 2 letlæsningsbøger. Ud af dem er de 8 fra The Black Dagger Brotherhood-serien, som jeg begyndte på (igen) sidste sommer. Nu har jeg haft brug for noget let – og der passer de perfekt.

Der er jo ikke noget nyt i det, når jeg skriver, at jeg stort set synes godt om alle de læste bøger. Der er dog et par af bøgerne, som lige fængede mig en tand ekstra. Den første er Det hollandske hus af Ann Patchett. Det hollandske hus er et familiedrama om båndet mellem to søskende, om deres opvækst og barndomshjem – og ikke mindst om, hvordan fortiden kommer til at præge hele deres liv. Den anden er Den lange lysende flod af Liz Moore. Den lange lysende flod er for så vidt også et familiedrama, men samtidig er det en thriller om prostitution og misbrug.

Kun en enkelt bog skuffede mig lidt – og det er helt min egen skyld. Det er Historier om håb af Heather Morris. Bogen er velskrevet – og emnet også rigtig godt, og jeg er sikker på, at andre vil synes godt om den, men mine forventninger var noget helt andet – og det gav desværre bagslag.

Som altid kan der under billedet ses en liste med de bøger, som jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

Nogle af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i april 2022
Bøger læst i april 2022

Andersson, Anne Rye: Er du sindssyg, mor?
Bagger, Thomas: Den nittende ø
Castillo, Linda: Fortabt
Engman, Pascal: Enkerne
Grue, Anna: Nøglen til mord
Lester, Natasha: Huset på Rivieraen
Moore, Liz: Den lange lysende flod (IG)
Morris, Heather: Historier om håb
Neuhaus, Nele: Mors dag
Patchett, Ann: Det hollandske hus
Ward, J.R: Droningespil
Ward, J.R: Den feje helt
Ward, J.R: Helbredende hænder
Ward, J.R: Kongekabale
Ward, J.R: Lykkens tinde
Ward, J.R: Skyggebrødre
Ward, J.R: Sorgens dyb
Ward, J.R: Den trofaste ven

Letlæsning:
Ahlburg, Kirsten: Bob i Balle by 11-12

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *