Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i oktober 2022

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Som I nok har bemærket, så er jeg inde i en periode, hvor jeg får læst langt mere end jeg får anmeldt. Jeg troede, at jeg ville have indhentet det nu, men altså med alle de gode bøger der venter, har jeg åbenbart et problem med at vente med at læse til jeg har fået skrevet om den forrige bog…

I oktober læste og lyttede jeg 19 romaner og 2 letlæsningsbøger. Den ene roman lyttede jeg på mofibo, nogle af de andre har jeg læst noget af og lyttet andet. Nogle af bøgerne har jeg virkelig set frem til, blandt andet krimien Netspinderen af Lars Kepler om Joona Linna og fantasyromanen De blodgyldne: Nådeløs af Namina Forna, det er efterfølgeren til De blodgyldne: Dødløs. Begge levede helt op til mine ret høje forventninger. Stort set alle de bøger jeg læste, har jeg syntes rigtig godt om. Kun en enkelt skuffede mig lidt, og det var krimien Det blæksorte hjerte af Robert Galbraith. Den er simpelthen alt for lang. Plottet var for så vidt ganske godt, men der var så meget overflødigt fyld, at den blev langtrukket. Samtidig lyttede jeg til en del, men den egner sig overhovedet ikke til lydbogsformatet, da der er rigtig mange chat-dialoger.

Som altid kan der under billedet ses en liste med de bøger, som jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

Nogle af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i oktober 2022
Bøger læst i oktober 2022

Aburas, Lone: Den frie verden
Blædel, Sara: Elins død
Carter, Chris: Blodig jagt
Davidsson, Camilla: En storm før juletid
Engberg, Katrine: Det brændende blad
Forna, Namina: De blodgyldne: Nådeløs
Galbraith, Robert: Det blæksorte hjerte
Guillory, Jasmine: Før brylluppet
Høst, Johan: En nation holdt i skak
Jeffries, Sabrina: Ladyens livvagt
Kepler, Lars: Netspinderen
Marklund, Liza: Mosen
Sarenbrant, Sofie: Sjælevennen (IG)
Schepp, Emelie: Bjørnen sover
Slaughter, Karin: Den glemte pige (IG)
Tuominen, Arttu: Sendebuddet
Zornig Andersen, Lisbeht: Dødens druer (Mofibo original)
Walters, Minette: Mursejleren og rørhøgen (IG)
Winslow, Don: Flammernes by

Letlæsning:
Ahlburg, Kirsten: Max 4-serien 9-10

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *