Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i november 2020

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

I november fik jeg slet ikke læst så meget, som jeg egentlig gerne ville. Det er ikke fordi, jeg ikke læser, for det gør jeg – men det går virkeligt langsomt. I november nåede jeg dog mit mål for i år på Goodreads – som var 110 bøger. De sidste par år har jeg læst 130+ pr. år og det når jeg bestemt ikke i år.

I forrige måned fik jeg læst 7 romaner og 5 letlæsningsbøger. Vi læser også stadig Harry Potter – men også det går langsomt.

Jeg kan ikke fremhæve en enkelt bog som værende bedst, men så alligevel… Skjult af Cara Hunter fik 6 stjerner (og det er ikke hver måned 6 stjerner kommer i brug). Om bogen skrev jeg blandt andet: Skjult er mørk og grusom psykologisk thriller, som ikke er afsindig blodig og voldelig. Historien bygger mere på efterforskningen end på selve forbrydelsen. Skjult har flere temaer – nogle vil jeg ikke røbe, da jeg ikke vil spoile… Men nogle vigtige ting, der bliver berørt er blandt andet fordomme, demens, manglende ressourcer til at hjælpe, hvor behovet er. Og så kan vi ikke komme uden om, at der er paralleller til sagen om Josef Fritzl (og desværre andre lign. sager).” Men stort set alle 7 romaner var gode på hver deres måde.

En enkelt bog skuffede mig lidt. Det drejer sig om Skoven af Nele Neuhaus. Den kom meget hurtigt til at virke for lang, kapitlerne er mega lange – og det tog mig meget lang tid at læse den, jeg synes ikke, at læsning gled så let, som jeg husker fra de forrige i serien. Plottet er faktisk ganske spændende – og selvom jeg fandt denne lidt langtrukket, så glæder jeg mig til den næste bog.

Som altid kan der under billedet ses en liste over alt, hvad jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i november 2020
Bøger læst i november 2020

Blædel, Sara: Den tavse enke
Estassy, Annika: En sang til Hedda
Hunter, Cara: Skjult
Lindholm, Mikael: Konkursklubben
Läckberg, Camilla: Nådesløse kvinder
Neuhaus, Nele: Skoven
Rosenfeldt, Hans: Ulvesommer

Letlæsning:
Ahlburg, Kirsten: Max 2-serien 19-20
Halkjær, Lone: Naomi 1-3

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *