Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i december 2020

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

December var en virkelig sløj måned, hvad angik bøger. Det er yderst sjældent, at jeg har læst så lidt. Derfor er der heller ikke det vilde at skrive om. Jeg fik læst 4 romaner, 4 letlæsningsbøger og så fik Jonas og jeg afsluttet Harry Potter og Flammernes Pokal.

De bøger jeg har læst var alle ganske gode og underholdende. Jeg vil ikke fremhæve en, som jeg bedre kunne lide end de øvrige, da jeg synes, at genrerne er for forskellige.

Da et par af bøgerne ikke er udgivet endnu, har jeg endnu ikke skrevet anmeldelser af dem. Det gælder Den kinesiske tvilling af Sarah Engell og Detox af Steffen Jacobsen. Begge udkommer i januar 2021.

Som altid kan der under billedet ses en liste med de bøger, som jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

Nogle af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i december 2020
Bøger læst i december 2020

Cox, Helen: Dødbringende besked
Engell, Sarah: Den kinesiske tvilling
Gilbert, Elizabeth: Spis, bed, elsk
Jacobsen, Steffen: Detox

Letlæsning:
Roholte, Louise: Fire ben 1-4

Højtlæsning:
Rowling, J.K: Harry Potter og Flammernes Pokal

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *