Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i juli og august 2018

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

På grund af sommerferien kommer her en opsamling for både juli og august. En stor del læste jeg på min kiddle, og derfor er bøgerne ikke med på billedet. Da vi var på farten i hele 6 uger, har jeg ikke fået læst så meget, som jeg normalt gør om sommeren – og anmeldelser er der endnu mindre af. 13 romaner og 4 letlæsningsbøger er det blevet til. Jeg er dog igang igen – og jeg er sikker på, at der er spændende bøger i vente.

Jeg har svært ved at vælge, hvilken bog der har været den bedste, men både Ulven og De ustraffede er helt sikkert blandt favoritterne. Den bog jeg var mindst glad for var Se ikke væk – jeg havde forventet noget andet – jeg havde ellers glædet mig meget til den.

Alt hvad jeg har læst kan ses på listen under billedet. Der er som sædvanligt link, hvis bogen er anmeldt på bloggen.

Bøger læst i juli og august 2018
Bøger læst i juli og august 2018

Ahnhem, Stefan: Offer uden ansigt
Bauer, Linda: Som fortjent (e-bog)
Bjerregaard Jessen, Lars: Nøgen hjemkomst
Child, Lee: Falske værdier
Child, Lee: Ingen vej tilbage
Coben, Harlan: Don’t Let Go
Gerlow, Jeanette Øbro: De ustraffede
Gerritsen, Tess: I Satans tjeneste
Hawley, Noah: Før faldet (e-bog)
Neuhaus, Nele: Ulven
Schulman, Ninn: Svar hvis du kan høre mig (e-bog)
Strandbygaard, Karen: Se ikke væk (e-bog)
Taylor, C.L: Savnet (e-bog)

Letlæsningsbøger:
Ahlburg, Kirsten: Alf er væk
Ahlburg, Kirsten: Jon og den grå mus
Erbillor, Natasja: Alt kan ske i USA
Jensen, Jørn: Adams pony

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *