Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i februar 2019

[Anmeldereksemplarer – bøger modtaget blandt andet fra forlag]

I februar fik jeg ikke læst så mange bøger, som jeg kunne ønske mig. Jeg har travlt og jeg ved også godt, at mit forår nok bliver sådan.

6 romaner, 1 samling gysere, 2 letlæsningsbøger og 1 billedbog er det blevet til. Jeg er i gang med at læse en bog højt for Jonas, men ellers er februars bøger afsluttet.

Som sædvanligt, så mangler jeg at skrive anmeldelser af nogle af bøgerne, ja jeg mangler også et par stykker fra januars bogstak. De skal nok komme!

De bøger, som jeg har anmeldt, har fået 3 til 6 stjerner. Den bedste bog – og nok også den der overraskede mig mest var: De udødelige af Chloe Benjamin. En slægtssaga med et tvist.

Jeg havde virkelig glædet mig til Skandalens anatomi af Sarah Vaughan, men desværre synes jeg, at den var alt for forudsigelig. Hvilket er en skam, da plottet faktisk er ret godt. Det er et psykologisk retssalsdrama.

På min tbr-hylde venter mange spændende bøger – og her op til Krimimessen er der flere på vej. Jeg har ikke været sikker på, at jeg havde mulighed for at deltage i Krimimessen, men nu hænger kalenderen sammen – og jeg glæder mig. Jeg skal til flere forskellige bloggerevents om lørdagen, det bliver så godt. Inden Krimimessen venter også to andre bloggerevents – dem skal I nok hører mere om bagefter. Jeg kan dog røbe, at begge er i relation til nye krimier.

Under billedet er en liste over alt, hvad jeg har læst i februar. Der er link, hvis bogen er anmeldt på bloggen – og hvis anmeldelsen er på vej, så står det ved bogen.

Bøger læst i februar 2019
Bøger læst i februar 2019

Romaner:
Benjamin, Chloe: De udødelige
Child, Lee: Døden nær
Gerritsen, Tess: Gravkammeret
Heywood, Carey: Halve sandheder
Vaughan, Sarah: Skandalens anatomi
Wolf, Inger: Sorger

Samling af kortere gysere:
Det grufulde bibliotek

Letlæsningsbøger: 
Østergaard, Per: Tæt på 3-4

Billedbog:
Melgaard Jacobsen, Emilie: Natbjørnen Tjugga – anmeldelse på vej.

Følg Bech’s BooksFacebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *