Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i juni 2018

Normalt får jeg læst rigtig meget, når vejret er godt og jeg kan sidde ude, men jeg synes ikke helt, jeg har nået så meget i juni som ønsket. Jeg havde håbet, at jeg havde fået tømt hylden med anmeldereksemplarer inden ferien – men det lykkedes ikke helt. Det er dog også lidt svært, når der bliver ved med at dukke bøger op. Jeg klager altså ikke, jeg elsker bogpakker, men nogle kommer til at vente lidt længere end normalt på at blive læst og ikke mindst på at blive anmeldt.

I juni fik jeg læst 10 romaner og 7 letlæsningsbøger. De to af romanerne er ikke med på billedet, da jeg har læst dem som e-bøger/lydbøger på ereolen. Ja, jeg øver mig stadig i at høre lydbøger. Jeg vil så gerne kunne høre dem, når jeg laver noget andet – men jeg bliver alt for let distraheret. Tre af bøgerne, dem er Mari Jungstedt og Anna Todd har stået i reolen længe, de øvrige er anmeldereksemplarer fra forlag.

Igen er de fleste af de læste bøger krimier eller spændingsromaner, men det er også blevet til to kærlighedshistorier denne gang; Danielle Steel og Anna Todd.

Liste over læste bøger kan ses under billedet, er bogen anmeldt er der også link til anmeldelsen.

Bøger læst i juni 2018
Bøger læst i juni 2018

Archer, Jeffrey: Faderens synder (lydbog/e-bog fra ereolen)
Barclay, Linwood: Slørede sandheder
Bolton, Sharon: Dødsdømt
Ekberg, Anna: Havets børn
Jungstedt, Mari: I denne stille nat
Jungstedt, Mari: Den inderste kreds
Lohman, Claus: Under overfladen
Todd, Anna: Mødet
Steel, Danielle: Stævnemøde (e-bog fra ereolen)
Sveistrup, Søren: Kastanjemanden

Letlæsningsbøger:

Ahlburg, Kirsten: Max 2-serien 9-12
Østergaard, Per: Super Zaza 1-4

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *