Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i maj 2019

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Maj blev en stille måned, når jeg kigger på antallet af læste bøger. Faktisk har jeg haft mega svært ved at koncentrere mig om at læse, så jeg skal jo nok egentlig være glad for de få bøger jeg fik læst.

7 romaner og 2 letlæsningsbøger blev det til. Det er ikke alle bøger, som jeg har anmeldt endnu, men der skal nok komme anmeldelser af de fleste bøger.

Den bedste bog jeg læste var helt sikkert Død mands tango af Geir Tangen. Det er den afsluttende historie i Geir Tangens krimi-trilogi, som desuden består af Maestro og Hjerteknuser.
Død mands tango er stærkt forfulgt af De levende og døde af Nele Neuhaus. De levende og døde er også en krimi – og er den 4. bog i Nele Neuhaus’ serie, som er udgivet på dansk.

Mest skuffende var desværre Kongekabale af Niels Krause-Kjær. Bogen er 19 år gammel – ikke at det betyder noget. Der er netop kommet en efterfølger Mørkeland, som jeg egentlig har glædet mig til at læse. Kongekabale var ikke rigtig mig, jeg synes, at den var meget tung og svær at komme igennem. Jeg plejer ikke, at synes bedre om film end bog, men det må jeg vist sige er tilfældet denne gang. Men måske det skyldes, at jeg som nævnt, har lidt svært ved at få læst. Mørkeland bliver nødt til at vente lidt, da jeg ikke helt har mod på at kaste mig over den.

Som sædvanligt kan der under billedet ses en liste over alt, hvad jeg har læst den foregående måned.

Bøger læst i maj 2019
Bøger læst i maj 2019

Arlidge, Matthew: Okker gokker (e-bog)
Ashley, Kristen: Mr. X
Bolton, Sharon: Håndværkeren
Krause-Kjær, Niels: Kongekabale
Neuhaus, Nele: De levende og de døde
Page, Libby: Kate og Rosemary
Tangen, Geir: Død mands tango

Letlæsningsbøger:
Højberg, Jim: Min farfar er høvding i Ghana
Petersen, Keld: Den utroligt fjollede gådebog

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

  •   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *