Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i februar 2021

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

I februar fik jeg læst en del – og skrevet knap så meget. Jeg læste 10 romaner (8 krimi/spænding og 2 kærlighed/feel good), 1 børnebog, 3 letlæsningsbøger og 1 billedbog med rim og remser. Jeg er ganske tilfreds, selvom jeg gerne ville have delt flere anmeldelser.

Et par af de bedste bøger jeg læste var Et andet os af Kirsten Hesketh og Brevet i bogbussen af Eli Åhman Owetz. Ingen af dem krimier… Et andet os har jeg ikke anmeldt endnu, men det er en rørende og tankevækkende fortælling om, hvordan livet for en familie bliver påvirket, da den yngste søn bliver diagnosticeret med autisme. Brevet i bogbussen er en hjertevarm feel good-roman, You’ve got mail i bogform. Jeg plejer faktisk ikke, at fremhæve børnebøger –  men jeg har også kigget på 1 2 3 for barske børn af Anne Østgaard. En bog med rim og remser, som jeg er faldet for – jeg er vild med de skøre og forunderlige rim, og de flotte illustrationer. Men faktisk synes jeg godt om langt de fleste bøger, jeg læste.

Kun en enkelt bog skuffede mig lidt. Det var Patienten af Sebastian Fitzek. Plottet er ganske fint, men bogen var lidt for hurtig for mig. Jeg manglede, at det blev gået i dybden med flere ting. Men jeg ved, at rigtig mange andre synes, den er afsindigt god.

Som altid kan man under billedet se en liste over alt, hvad jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i februar 2021
Bøger læst i februar 2021

Arlidge, Matthew: Langt ude i skoven
Barton, Fiona: Mistænkt
Bley, Mikaela: Pigerne uden navn
Fitzek, Sebastian: Patienten
Fuglehaug, Randi: Faldesyge
Hesketh, Kirsten: Et andet os
Jansson, Anna: Datter savnet
Jónasson, Ragnar: Mørket
Owetz, Eli Åhman: Brevet i bogbussen
Sten, Viveca: Offermageren

Billedbog
Østgaard, Anne: 1 2 3 for barske børn

Børnebog:
James, Anna: Tilly og bogvandrerne

Letlæsning:
Højberg, Jim: Tobias er ordblind 1-3

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *