Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i september 2021

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

I september læste jeg 8 romaner, 2 billedbøger og 9 letlæsningsbøger. Det er vist ca. det jeg læser i gennemsnit pr. måned, så det er ganske ok. På min hylde med bøger, som jeg gerne vil have anmeldt står der til gengæld flere end jeg synes er ok… Og uanset, hvor meget jeg synes, at jeg skynder mig, så ender jeg med at få læst så meget, at der kommer flere bøger til i stedet for færre, ups.

Den bedste bog, jeg læste var uden tvivl spændingsromanen Rottekongen af Pascal Engman. Bogen er efterfølgeren til Ildlandet. Rottekongen en stærk fortælling, om incels og kvindehad, men også om bandekrig, familierelationer, omsorgssvigt og ensomhed. Derudover ligger Tårnspringeren af Birgitte Wulff også godt i svinget. Den har jeg desværre ikke anmeldt endnu – men er man til en god dansk krimi vil jeg alligevel anbefale den.

Desværre var der et par bøger denne gang som skuffede mig lidt. Begge fordi jeg fandt dem for langtrukne og der generelt skete for lidt. Når det så er sagt, så er jeg vild med selve plottet i dem begge – det er Box af Läckberg & Fexeus og Englevagt af Sofie Sarenbrant. Mine forventninger til dem begge var tårnhøje – og det påvirker selvfølgelig også mine tanker om dem.

Jeg plejer ikke at fremhæve børnebøger i min opsamling, men altså billedbogen Bogen der ikke ville læses af David Sundin er fantastisk. Anmeldelsen dukker dog først op senere.

Under billedet ses en liste over alt, hvad jeg fik læst i september.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i september 2021
Bøger læst i september 2021

Child, Lee: Fjern torden
Child, Lee: Gæsten
Engman, Pascal: Rottekongen
Läckberg, Camilla: Box
Sarenbrant, Sofie: Englevagt
Ward, J.R: Frihedens lænker
Ward, J.R: Helbredende hænder
Wulff, Birgitte: Tårnspringeren

Billedbøger:
Petersen, Thorbjørn: Den om Rufus
Sundin, David: Bogen der ikke ville læses

Letlæsning:
Ahlburg, Kirsten: Max 4-serien 1-6
Theils, Lone: Det Hemmelige Detektivbureau 3-4
Østergaard, Per: Simon og Mirza – På nye eventyr

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *