Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i juli 2019

I juli fik jeg læst mere end forventet, men skrevet færre anmeldelser end ønsket – og jeg har stort set ikke anmeldt nogen af dem, som jeg har læst denne måned, men i stedet nogle af dem, jeg læste i juni. I starten af juli kunne jeg dog mærke, at jeg måtte tage den med ro med skriverierne et stykke tid, jeg er stadig ikke helt tilbage, men der kommer en anmeldelse i ny og næ.  På Bech’s Books på Facebook og Instagram kan man følge med, når der kommer nye anmeldelser – og man kan på Instagram se, hvad jeg læser lige nu.

Jeg fik læst 12 romaner og 6 letlæsningsbøger – og det, synes jeg da, er helt ok.

Normalt så udpeger jeg den bedste bog, jeg har læst den foregående måned. Det kan jeg simpelthen ikke denne gang – jeg har læst rigtig mange gode. De fleste har været spænding/krimi.

Den bog der overraskede mig mest var Manden der faldt af cyklen og vågnede op i paradis af Roger Pihl. Jeg var egentlig sikker på, at jeg skulle kæmpe mig gennem den, men jeg fløj afsted. Der er så mange sjove og tankevækkende citater og overvejelser om livet. Den kunne godt have været kortere, da jeg synes, at jeg havde fanget pointen og bogen alligevel “blev ved”. Men ganske underholdende.

Jeg blev mest skuffet over Echo Ridge af Karen M. McManus. Det er ikke, fordi bogen er dårlig – for jeg tror, at vores teenagere vil synes om den. Den har lidt Jeg ved hvad der skete sidste sommer over sig, men samtidig synes jeg, at der sker alt for lidt – og den bliver lidt for “tam”. Men jeg læser også rigtig mange bøger i denne genre – de er bare for det voksne publikum, og det kan jeg godt mærke at Echo Ridge ikke er.

Som sædvanligt kan der under billedet ses en liste over alt, hvad jeg har læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Bøger læst i juli 2019
Bøger læst i juli 2019

Mackintosh, Clare: Jeg lader dig gå
McManus, Karen M: Echo Ridge
Pihl, Roger: Manden der faldt af cyklen og vågnede i paradis
Qvortrup, Puk: Ind i en stjerne
Schepp, Emilie: Fars dreng
Schepp, Emilie: Hvide spor
Schepp, Emilie: Mester Jakob
Schepp, Emilie: Mærket for livet
Schepp, Emilie: Ondt blod
Yrsa Sigurdardóttir: Hævn
Yrsa Sigurdardóttir: Tilgivelse (e-bog)
Yrsa Sigurdardóttir: Vold

Letlæsning:
Højberg, Jim: Truck-Troels 3-4
Østergaard, Per: Arnes auto 3-4
Østergaard, Per: Tæt på 5-6

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

1 thought on “Bøger læst i juli 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *