Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i november 2019

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Det virker lidt, som en opgave uden ende… i hvert fald har jeg mere end svært ved at blive up-to-date, hvad angår anmeldelser. Jeg er ikke længere så meget bagud, som jeg har været, men jeg er heller ikke helt med… Men jeg arbejder stadig på sagen. Bloggen holder dog ferie fra 3. søndag i advent, dvs. d. 15. december og til efter nytår. I den periode vil jeg anbefale, at I følger Bech’s Books på Facebook og Instagram hvor der ikke er helt ferie.

Som jeg tidligere har skrevet, så læser jeg stadig, selvom den skriftlige del er lidt bagud. I november er det dog heller ikke gået vildt hurtigt med læsningen. Sidste måned fik jeg læst 6 romaner, 8 letlæsningsbøger – og så læste jeg en bog højt.

Jeg tænker ikke, at der er nogen, som bliver overrasket over, at den bedste bog jeg læste var Harry Potter og De Vises Sten. Det var den bog, som jeg endnu engang læste højt. Vi læste dog den illustrerede udgave, og den har jeg ikke læst før. Den er illustreret af Jim Kay – og er bare så flot, og vi glæder os til at læse den næste. Derudover synes jeg rigtig godt om Forbandet blod af Jakob Melander. Forbandet blod er første del af Askehave-serien. På forsiden står thrillerdrama – og det er nok ikke lige thriller, jeg forbinder med den, mere familiedrama. Men uanset, så synes jeg, at den er god.

Der var ingen bøger i denne måned, som jeg synes dårligt om. Jeg var nok en lille smule skuffet over Dåseskjul af Matthew Arlidge. Bogen er spændende – men efter at have læst de andre i serien om Helen Grace, så synes jeg ikke, at den helt levede op til mine forventninger. Ingen af de nævnte bøger er anmeldt endnu – de to sidste bliver det dog (med tiden).

Helt som man plejer, så kan man under billedet ses en liste over alt, hvad jeg har læst i den måned, som netop er gået. En del af de anmeldelser, jeg har skrevet er af bøger, som jeg har læst i september og oktober.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i november 2019
Bøger læst i november 2019

Arlidge, Matthew: Dåseskjul
Blædel, Sara: Grønt støv
Blædel, Sara: Pigen under træet
Horst, Jørn Lier: Røgslør
Jungstedt, Mari: Et mørke iblandt os
Melander, Jakob: Forbandet blod 

Børnebog/højtlæsning:
Rowling, J.K: Harry Potter og De Vises Sten

Letlæsningsbøger:
Ahlburg, Kirsten: Bob i Bally by 5-6
Jensen, Jørn: Små gys 1-4
Østergaard, Per: Med på job 1-2

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

  •   

1 thought on “Bøger læst i november 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *