Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i september 2019

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Engang – uden at sige noget om hvornår, så regner jeg med at blive up-to-date, hvad angår anmeldelser… Desværre er jeg stadig bagud, men jeg gør, hvad jeg kan. Selvom jeg er bagud, så kan jeg dog ikke lade bøgerne være. I september fik jeg læst 9 romaner, 1 børnebog og 2 letlæsningsbøger.

Igen har det stort set været ene gode bøger, jeg har læst, så det er svært at vælge den bedste. Men jeg kan godt røbe, at jeg var vild med den nyeste af Steffen Jacobsen: Proxy. Proxy er første del af en ny krimiserie. Derudover så ligger Kirke af Madeline Miller bestemt også blandt de bedste. Kirke er en roman, som er inspireret af myterne om de græske guder, her især Kirke.

Der er to bøger, som har skuffet mig lidt. Den ene er Mordet på en havfrue af Rydalh & Kazinski. Ikke fordi den er dårlig, for det er den bestemt ikke – men den fangede mig bare ikke, måske mine forventninger var alt for høje – eller også forventede jeg noget andet. Den anden har jeg ikke anmeldt endnu, det er Det rene guld af Karin Slaughter og Lee Child. Det er en fortælling, hvor Jack Reacher og Will Trent møder hinanden. Jeg havde forventet en roman – og læste godt nok, at den kun var på knap 140 sider. Men det kan ikke engang gøre det, for historien fylder kun ca. 2/3 og bliver derfor nok nærmere en novelle. Havde jeg vist det, ville jeg måske ikke være blevet helt så skuffet. Men læs mere, når jeg får skrevet en anmeldelse.

Som sædvanligt kan man under billedet se en liste over alt, hvad jeg har læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i september 2019
Bøger læst i september 2019

Barry, Jessica: Frit fald
Engberg, Katrine: Vådeskud
Holm, Gretelise: Dødfunden
Jacobsen, Steffen: Proxy
Miller, Madeline: Kirke
Rydahl, Thomas: Mordet på en havfrue
Sarenbrant, Sofie: Skammekrogen
Slaughter, Karin: Det rene guld
Wolf, Inger: Giften

Børnebog
Blade, Adam: Kæmpeblæksprutten Zepha

Letlæsningsbøger
Østergaard, Per: Tæt på 7-8

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram

2 thoughts on “Bøger læst i september 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *