3 stjerner, Fra Gæstebloggere, Gæstebloggere, Krimi/spænding, People's

Gæsteblogger om Den forkerte mor

I det skønne sommervejr har Bech’s Books igen haft besøg Maria Wendt. Maria læst og anmeldt Den forkerte mor af Michel Bussi.

Maria skriver blogindlæg på Outsideren, hvor man kan finde hendes indlæg på: Mit liv med angst. Derudover kan Maria følges på Instagram: maria.blogger.wendt.

Sidst i indlægget er en oversigt over de bøger, som Maria har anmeldt på Bech’s Books.


Titel: Den forkerte mor
Forfatter: Michel Bussi
Antal sider: 490
Udgivet: 2021, People’s

Den treårige dreng, Malone, har en hemmelighed, som han deler med psykologen Vasile. Hans mor er ikke hans rigtige mor, og den rigtige mor er i fare. Vasile tror på den lille dreng, selvom alt tyder på at drengen ikke taler sandt.

Psykologen retter henvendelse til politikommisær Marianne Augresse, der er optaget af en ganske anden sag; et voldsomt indbrud i en smykkeforretning. Men hvad har disse to sager med hinanden at gøre? Og hvorfor er Mariannes veninde, Angie, pludselig så interesseret i psykologen og Malone-sagen? En kompliceret, dramatisk og indviklet sag, som bærer på mange hemmeligheder, mange mennesker, der er involveret, på den ene eller anden måde, og på en mors ubetingede kærlighed, samt en drengs fortælling om et liv før, det han lever i – med en anden mor.

Billede af: Den forkerte mor af Michel Bussi. Billedet er taget af Maria Wendt.
Den forkerte mor af Michel Bussi. Billedet er taget af Maria Wendt.

”Den forkerte mor” er en psykologisk krimi, nærmere thriller med masser af uforudsete hændelser og plots! Som læser var jeg både betaget og forvirret. For det første er der mange navne og personer at holde styr på, for det næste, syntes jeg den springer meget rundt, og jeg havde svært ved at holde overblik – men alligevel kunne jeg ikke slippe bogens historie om en lille dreng med en hukommelse, der var mere klar og observant end andre børns, på den alder. Jeg havde medfølelse med Malone og med de personer, som ville ham det bedste, men som løb store risicis. Psykologen Vasiles efterforskning og politiets indblanding sætter en lavine af voldsomme begivenheder i gang; begivenheder, der trækker tråde til både farlige mænd og til tre forskellige kvinder, der alle hævder at være Malones mor!

Jeg må indrømme, jeg havde svært ved at følge med. Det var om at holde tungen lige i munden. Selvom historien er god, var den for mig så forvirrende, at jeg ikke blev lige så fanget, som jeg havde håbet på. Jeg er sikker på at andre garvede krimi-læsere vil føle sig godt underholdt. Jeg var dog ikke så begejstret, så derfor giver jeg bogen tre stjerner, og anbefaler den til krimi-fans.

Denne anmeldelse er skrevet af Maria Wendt; Blogger, boganmelder og forfatter.

Billede af: 3 af 6 stjerner /Maria
3 af 6 stjerner /Maria

Forlag: People’s
ISBN:9788772382814
Originaltitel: Maman a tort
Oversætter: Anders Juel Michelsen
Udgave: 1. udg. 2021
Sider: 489

Maria har tidligere anmeldt disse bøger på bloggen:

Bødker, Stine: Klar til kærlighed
Corfixen, Kristian: Sygeplejersken
Frennstedt, Tina: Hovedvej 9
Gunnis, Emily: Pigen i brevet
Holm, Gretelise: På tryk – gennem et halvt århundrede
Langballe, Anders: Forfra
Lundberg, Sofia: I egetræets skygge
Marstrand-Jørgensen, Anne Lise: Margrete I
Paris, B.A: Dilemma
Wasserman, Robin: Piger i brand

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

1 thought on “Gæsteblogger om Den forkerte mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *