Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i oktober 2021

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

I oktober læste jeg 10 romaner, 3 letlæsningsbøger og en billedbog. Det blev igen til flest krimier/thrillers – det overrasker nok ikke nogen. Jeg har dog lige afsluttet fantasybog: De blodgyldne: Dødløs af Namina Forna.

Denne måned kan jeg ikke fremhæve en enkelt bog frem for andre – de var alle gode på hver deres måde. Ikke alle er anmeldt, de der er anmeldt eller bliver det, får alle 4 eller 5 stjerner.

Jeg er desværre løbet ind i en “skrive/skærmblokering”, så jeg har overhovedet ikke den mindste lyst til at sidde ved pc’en og skrive anmeldelser. Derfor kan der til tider virke lidt stille fra min side. Jeg har heldigvis skrevet noter til langt de fleste af de bøger, som jeg har læst. På den måde kan jeg stadig få skrevet anmeldelser, men i nogle tilfælde er bøgerne ikke helt nye mere, når en anmeldelse er klar. Men jeg håber, at alle alligevel kan bruge inspiration.

Følg meget gerne Bech’s Books på Facebook og Instagram. Især på Instagram får jeg delt lidt mere. Lige nu er der også en giveaway på Facebook, hvor man kan være så heldig at Jul på Hogwarts – en lækker Harry Potter-julekalender. Den slutter d. 14.11.2021.

Som sædvanligt kan man under billedet se en liste over alt, hvad jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i oktober 2021
Bøger læst i oktober 2021

Adler-Olsen, Jussi: Natrium Chlorid
Child, Lee: Gæsten
Dean, Abigail: Pige A
Forna, Namina: De Blodgyldne: Dødløs
Jensen, Jens Henrik: Gladiator
Krefeld, Michael Katz: Imperiet
Marklund, Liza: Polarcirklen
Ragnar Jónasson: Tågen
Ragnar Jónasson: Øen
Slaughter, Karin: Det falske vidne

Letlæsning:
Højberg, Jim: Tobias er ordblind 4-6

Billedbog:
Averiss, Corrinne: Toner i tågen

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *