Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i januar 2022

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

UPS – jeg arbejder jo faktisk på, at stakken med læste bøger, jeg ikke har skrevet anmeldelser af, skal blive mindre – ikke større… Det glemte jeg vist lidt i januar.

Det blev til 13 romaner og 3 børnebøger, de 2 af dem letlæsningsbøger. Hvis jeg også havde fået skrevet anmeldelser, havde det jo været helt perfekt.

Langt de fleste af bøgerne i min bogstak er nogle, som jeg vil anbefale til andre. Men jeg vil fremhæve nogle stykker.

I januar blev jeg introduceret for en norsk krimiforfatter, Trude Teige, som flere måske kender fra bogen, Mormor dansede i regnen. Jeg læste både 1. og 2. bind i hendes nye krimiserie: Alene i mørket og I dødens hænder. De handler om tv-journalisten Kajsa Coren. Det er skandinaviske krimier, som vi kender dem bedst. Jeg glæder mig til de næste bøger i serien.

En anden, for mig, ny forfatter er Walther Rebernik, som jeg også læst to bøger af. Jæger og Offer som er de to første bøger i hans thrillerserie. Det er ikke bøger for sarte sjæle. Jeg ved, at den næste bog i serien heldigvis er på vej.

Jeg fik også læst Det sidste søm af Stefan Ahnhem – den sidste bog i krimiserien om Fabian Risk. Uden at røbe for meget, så kan jeg fortælle, at det er en afsindig god afslutning på serien.

Der var ingen bøger, som skuffede mig – eller jo måske en enkelt. Jeg er netop blevet færdig med Et godt plot af Jean Hanff Korelitz. Det ER et godt plot, men desværre havde jeg meget hurtigt “gættet” det vigtigste. Det tog lidt af spændingen, men der var alligevel et par twists, som jeg ikke havde set komme.

Som altid kan der under billedet ses en liste med de bøger, som jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

Nogle af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i januar 2022
Bøger læst i januar 2022

Ahnhem, Stefan: Det sidste søm
Coben, Hunter: Jeg finder dig
Edvardsson, Mattias: En familietragedie
Hunter, Cara: Blindt raseri
Korelitz, Jean Hanff: Et godt plot
Ohlsson, Kristina: Stormvagt
Rebernik, Walther: Jæger
Rebernik, Walther: Offer
Ringhof, Lise: Det er de oprørske der svigter
Robertson, Annie: Det lille hotel i Lobster Bay
Teige, Trude: Alene i mørket
Teige, Trude: I dødens hænder
Ulstein, Silje O: Krybdyrsmemoirer

Børnebog:
Bøgeholt Pedersen, Lars: Blodbadet i Baria

Letlæsning: 
Qvistgaard, Lise J: Udstødt
Østergaard, Per: Sorte Sø

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *