Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i februar 2018

Hver gang jeg kigger tilbage på, hvad jeg fik læst den foregående måned, så bliver jeg faktisk lidt overrasket. I februar begyndte vi på en ny tv-serie, og har nu set 2 sæsoner af Vikings, jeg har lært at spille Risk, hvilket det også er gået et par aftener med –  men alligevel har jeg fået læst 1906 sider + et par fagbøger. Den ene fagbog er dog med perleplademønstre, så der er ikke gået så meget tid med at læse, i stedet blev jeg så bidt af at lave perleplader, så der røg også lige lidt tid.

Bøger læst i februar 2018

Her følger en oversigt over læste bøger i februar med link til de af bøger, jeg har anmeldt.

Cleveland, Karen: Strengt fortroligt
Christensen, Johna: Den røde paraply
Dreyer, Stine: Min elskede psykose
Engberg, Katrine: Glasvinge
Isak, Bjørn: Rav
Vedsø Olesen, Anne-Marie: Lucie

Noveller:
Isak, Bjørn: Rav

Børnebog:
Bell, Jennifer: De ualmindelige – Det rygende timeglas

Børnefagbøger:
Takacs, Anja: Perlesjov
Wohllebeb, Peter: Kan du høre træerne snakke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *