Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i april 2018

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Jeg er ret tilfreds med den stak bøger, som jeg fik læst i april. Det blev til 12 romaner, blandt andet fantasy, krimi og kærlighedshistorier – og så lige 4 letlæsningsbøger. Der var mange rigtig gode romaner imellem – faktisk så blev det til at flere fik 5 stjerner i april.

Den bedste bog jeg læste var Små påsatte brande af Celeste Ng. Den 30. april var jeg så heldig at være inviteret til et bloggerarrangement ved Hr. Ferdinand, hvor vi fik mulighed for at høre Celeste Ng fortælle om bogen. Det var en virkelig hyggelig eftermiddag.

I april deltog jeg også i Readathon, desværre nåede jeg kun at være med i knap 12 timer, det blev til 949 sider – 2 ½ bog.

Liste over læste bøger kan ses under billedet, er bogen anmeldt er der også link til anmeldelsen.

Bøger læst i april 2018

Bøger til voksne:
Arlidge, Matthew: Dukkehuset
Bauer, Belinda: Klarsyn
Carter, Chris: Dødens galleri
Hutchins, Pamela Fagan: Paradis i Caribien?
Johansen, Erika: Dronningen af Tearling
Johansen, Erika: Invasionen af Tearling
Maxlyn, Amanda: Stille: Forbudt kærlighed
Monninger, J.P: Vejen til dit hjerte
Ng, Celeste: Små påsatte brande
Zornig, Lisbeth: Eksodus
Walters, Minette: De sidste timer
Ward, Jesmyn: Syng, levende og døde, syng (Anmeldelse kommer snarest)

Bøger til børn:
Ahlburg, Kirsten: Mig og mit flytterod
Ahlburg, Kirsten: Mig og mit liv på landet
Jensen, Jørn: Fanget i kisten
Jensen, Jørn: Marko vil ikke være vampyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *