Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i januar 2020

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Nu er den første måned i 2020 gået. Jeg har stort set fået læst, hvad jeg forventede – og jeg er godt i gang med de anmeldelser, jeg er bagud med. MEN jeg mangler stadig nogle… De kommer med tiden.

I januar læste jeg 13 romaner, 3 af disse som lydbøger og 6 letlæsningsbøger. Som skrevet, så mangler jeg stadig at anmelde nogle af disse, da jeg også løbende anmelder nogle af dem, som jeg har læst tidligere.

Det var nogle ret forskellige bøger, jeg fik læst – og nogle synes jeg meget bedre om end andre. Der var flere denne måned, som skuffede mig – men andre jeg blev glædeligt overrasket over.

Den bedste bog jeg læste må helt sikkert være Drengene fra Nickel af Colson Whitehead – en barsk og velskrevet roman om blandt andet racisme og diskrimination. Jeg var også vild med krimierne: Den der banker på af Kristina Ohlsson, Kvinden i mørket af Charlie Donlea og Stilleleg af Lone Theils.

Den bog der skuffede mig mest var desværre Sommerfugl i frost af Sylvia Day. Sylvia Day har blandt andet skrevet Crossfire-serien, som jeg var virkelig vild med – derfor var mine forventninger til Sommerfugl i frost meget høje, bogen er i samme genre som Crossfire. Desværre blev mine forventninger slet ikke indfriet, da jeg synes, at historien er alt for tynd.

Som sædvanligt kan man under billedet se en liste over alt, hvad jeg har læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i januar 2020
Bøger læst i januar 2020

Carlan, Audrey: Dream Maker 3
Child, Lee: Bytteleg
Day, Sylvia: Sommerfugl i frost
Donlea, Charlie: Kvinden i mørket
Haiberg, Louise: Død verden 1: Monstre (lydbog)
Haiberg, Louise: Død verden 2: Utopia (lydbog)
Haiberg, Louise: Død verden 3: Håb (lydbog)
Hansen, Emilia: Hemmeligheden
Hansen, Emilia: De stille skridt
Lindsø, Tor: Skyggegæsten
Ohlsson, Kristina: Den der banker på
Theils, Lone: Stilleleg
Whitehead, Colson: Drengene fra Nickel

Letlæsningsbøger:
Ahlburg, Kirsten: Le og Bo-serien 1-2
Gudmand-Høyer, Mikkeline W: Skater Zoe 1-2
Qvistgaard, Lise J.: Aldrig skygge uden lys
Theils, Lone: Dræberfiskenes skat

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *