Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i september 2020

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

I september har jeg rent faktisk fået læst en pæn stak (synes jeg selv). Det bedste er nok, at jeg også har fået skrevet anmeldelser af de læste bøger. Mit mål er, at jeg til jul også har fået skrevet anmeldelser af dem, jeg mangler fra tidligere.

Jeg fik læst 11 romaner, 7 letlæsningsbøger – og så en bog, som nok egentlig er en billedbog, men som jeg tænker, at voksne vil nyde mindst lige så meget. Den bog jeg taler om er Livet af Lisa Aisato. Som altid fik jeg læst flest krimier/thrillers – men det blev også til en enkelt kærlighedshistorie.

Det er meget svært at sige, hvilken bog jeg synes bedst om, da stort set alle bøgerne er gode. Alligevel er det nok Gode naboer af Mattias Edvardsson, Isola af Katrine Engberg og helt sikkert Livet af Lisa Aisato, som har efterladt det største indtryk.

Både Gode naboer og Isola er faktisk begge bøger, som jeg lige skulle tænke lidt over, og som kun bliver bedre, jo mere de bliver vendt. Det er ikke krimi/spændingsplottet, der fylder mest for mig, men mere de menneskelige faktorer, som jeg synes er super beskrevet i dem begge. Men læs mine anmeldelser.

Livet af Lisa Aisato har jeg ikke anmeldt. Men det er en afsindig flot samling af Lisa Aisatos bedste illustrationer. Illustrationerne med en lille tekst fortæller i sammenhæng om livets forskellige faser. Den er virkelig smuk – og som skrevet er den bestemt også for voksne.

To bøger skuffede mig lidt – og jeg tænker, at det hovedsageligt skyldes mine egne forventninger. De bøger jeg tænker på er Kongeriget af Jo Nesbø. De fleste kender jo nok Nesbø for hans bøger om Harry Hole. Kongeriget er en stand-alone, og har derfor ingen forbindelse til serien. Egentlig synes jeg ret godt om selve plottet, jeg synes bare, at bogen er alt for lang, den var især meget lang tid om at komme rigtigt i gang. Derudover var jeg en smule skuffet over Harlan Cobens Drengen fra skoven. Ikke fordi den var dårlig, men jeg synes bare ikke, at den kommer blandt de bedste, af de bøger, som han har skrevet. Harlan Coben er dog en af mine favoritforfattere, så jeg glæder mig til den næste bog.

Som altid kan der under billedet ses en liste over alt, hvad jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i september 2020
Bøger læst i september 2020

Bley, Mikaela: Louise
Coben, Harlan: Drengen fra skoven
Edvardsson, Mattias: Gode naboer
Egholm, Elsebeth: Som natten kender stjernerne
Engberg, Katrine: Isola
Jacobsen, Steffen: De stumme piger
Lunding-Sørensen, Anne-Sophie: Sanatoriet
Läckberg, Camilla: Vinger af sølv
Melander, Jakob: Blodpagten
Melander, Jakob: Et hus for de døde
Nesbø, Jo: Kongeriget

Børnebøger:
Ahlburg, Kirsten: Max 3-serien 7, 9-10
Aisato, Lisa: Livet
Holgård Sørensen, Christina: Ditte og Diva 1-4

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *