Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i oktober 2020

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

I oktober fik jeg læst 9 romaner – eller den ene er ikke helt en roman. Det er nemlig en samling af kontaktannoncer. Derudover læste jeg 9 letlæsningsbøger. Jeg er ganske tilfreds, og jeg tænker, at det er nogenlunde, hvad jeg forventer at få læst.

Oktober har budt på efterårsferie. Vi var på tur med autocamper og vores to yngste børn – og jeg havde troet, at jeg ville få læst mere end jeg rent faktisk gjorde… Til gengæld bestemte vi os ganske pludseligt for at købe et sommerhus. Vi har fundet det hus, som det skal være – og handlen er på plads. Vi regner med at få nøglerne næste weekend. Så nu er der et helt nyt sted at læse. Det bliver vildt spændende. Vi har aldrig troet, at vi skulle købe et sommerhus, men vi kan mærke, at den form for ferie nok er den bedste for vores yngste søn.

Tilbage til bøgerne. Udover samlingen af kontaktannoncer i Er der nogen? og letlæsningsbøgerne er alle de andre læste krimier/thrillers. Jeg har ikke nået at anmelde dem alle, men det kommer med tiden.

Jeg synes, at det er mega svært at fremhæve en særlig god bog fra sidste måned. Jeg synes godt om dem alle. Nogle stykker vil jeg nok huske bedre end andre. Det drejer sig om Spejlmanden af Lars Kepler. Den er lige så uhyggelige som de forrige i serien om Joona Linna. Brændofre af M.W. Craven, den er første del af en ny krimiserie – den er hårrejsende uhyggelig. Den har emner som venskaber, loyalitet, hævn, omsorgssvigt og misbrug. Sidst men ikke mindst, så er der Nattens udyr af Michael Katz Krefeld, en bestialsk og til tider ret klam krimi/thriller om mænd der hader kvinder – og hvad de kan og vil gøre ved dem.

En enkelt bog begyndte jeg på, men måtte opgive, da den af uransaglige årsager bare ikke fængede mig. Da jeg er sikker på, at fejlen ligger på min side, vil jeg ikke komme nærmere ind på den. Den får rigtig gode anmeldelser af andre. Men ellers var der ingen bøger i min stak, som skuffede mig – eller som jeg fandt dårlige.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlag og forfattere til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i oktober 2020
Bøger læst i oktober 2020

Arlidge, Matthew: Elsker, elsker ikke
Craven, M.W: Brændofre
Kepler, Lars: Spejlmanden
Krefeld, Michael Katz: Nattens udyr
Lund Madsen, Jenny: Tredive dages mørke
Marsons, Angela: Blodets bånd
Olsen, Tom Peder: Dagen der aldrig kommer
Sarenbrant, Sofie: Mytomanen
Vestgaard, Leila: Er der nogen?

Letlæsning:
Arberg, Lotte: Alberts Univers 1-3
Hemmingsen, Søren: I begyndelsen 1-3
Højberg, Jim: Bjarne under besættelsen

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *