Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i maj 2018

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

I maj fik jeg læst 12 romaner og 7 letlæsningsbøger til både børn og unge – og ikke mindst fik jeg kigget i den flotte fotobog AARHUS | BY | AARHUS. Især på grund af det gode vejr er jeg lidt bagud med anmeldelserne. Jeg mangler faktisk stadig at anmelde en af dem jeg læste i april. Det er så ikke kun på grund af vejret, men også fordi jeg synes, at den er svær at anmelde.

Den flotte fotobog er desværre ikke med på billedet – og det samme med en enkelt roman, som jeg hørte som lydbog. Jeg er så dårlig til at høre lydbøger, jeg bliver alt for let distraheret. Men jeg øver mig, og hver gang vi får en ny bog til vores læsekreds, forsøger jeg mig med den som lydbog først. Denne gang lykkes det mig at høre den færdigt.

En stor del af de bøger jeg læste i maj var krimier – og de fleste af dem virkelig gode. Så måske der lige er en af dem, der er noget for dig til sommerferien. Mercedes-snittet af Anne Mette Hancock var den bedste bog denne måned, men stærkt forfulgt af flere af de andre krimier.

Liste over læste bøger kan ses under billedet, er bogen anmeldt er der også link til anmeldelsen.

Stakken af læste bøger i maj.

Bøger til voksne:
Bley, Mikaela: Lykke
Child, Lee: Hårdt prøvet
Cole, Daniel: Kludedukken
Esposito, Chloé: Alvina: Skyggesøster
Gerritsen, Tess: Skindød
Hancock, Anne Mette: Mercedes-snittet
Hede, Karin: Under liv ( lydbog)
Heywood, Carey: Dem
Holleeder, Astrid: Judas
Johansen, Erika: Tearlings skæbne
Jungstedt, Mari: Den du ikke ser
Tangen, Geir: Hjerteknuser

AARHUS | BY | AARHUS

Bøger til børn/unge:
Jensen, Jørn: Jeppe er dommer
Jensen, Jørn: Jeppe får en maskot
Jensen, Jørn: Jeppe nikker – ikke
Jensen, Jørn: Jeppe og Mette
Maleskic, Nanna Kühle: Bolden i græsset
Maleskic, Nanna Kühle: Lige til højrebenet
Maleskic, Nanna Kühle: Pest eller kolera

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *