Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i oktober 2018

[Anmeldereksemplarer – Jeg har modtaget flere af bøgerne fra forlagene til anmeldelse]

Det blev til et par bøger mindre i oktober end i september, men jeg er egentlig ok tilfreds. Oktober har været en travl måned – og slutningen af måneden bød jo også på BogForum. Der vil komme et indlæg om vores tur til BogForum inden længe.

I oktober læste jeg 9 romaner for voksne, 3 letlæsningsbøger og 2 fagbøger for børn/unge. Af dem jeg har anmeldt har hovedparten fået 4 eller 5 stjerner. Den bedste bog jeg har læst er Trofæ af Steffen Jacobsen, den er dog ikke anmeldt på bloggen. D. 9.11. udkommer Ghostwriter, som er 5 del af Steffen Jacobsens serie om Lene Jensen og Michael Sander. Men flere af de andre bøger, jeg har læst, var som sagt også rigtig gode. Den bog, der skuffede mig mest var Under stjernerne af  Anna Todd, jeg synes simpelthen, at historien var for tynd, men læs evt. selv min anmeldelse af den.

Jeg har ikke læst nogen bøger, som overraskede vildt denne måned. – Men jeg er meget overrasket over, at Steffen Jacobsens serie stod ulæst i min reol. Jeg har læst flest krimier, og de overrasker selvfølgelig alle på hver sin måde.

Der er en anmeldelse af Drømmehviskerne på vej, og derudover håber jeg, at der kommer et par indlæg mere fra gæstebloggere. Min stak med bøger, som jeg skal læse i november er stor – og ikke mindst spændende. Jeg skal blandt andet læse: Julen var længe af Francesca Hornak, Det glemte barn af Michel Bussi og Tampen brænder af Matthew Arlidge. Derudover byder november også på arrangementer med Steffen Jacobsen og Michael Katz Krefeld, og selvfølgelig skal jeg også læse deres nye udgivelser.

Alt hvad jeg har læst kan ses på listen under billedet. Der er som sædvanligt link, hvis bogen er anmeldt på bloggen. Husk der også er bøger anmeldt af Klara og Daniel. Dette indlæg er kun, hvad jeg har selv har læst. /Tine

Bøger læst i oktober 2018
Bøger læst i oktober 2018

Castillo, Linda: På afveje
Hastrup, Julie: Blodspor
Jacobsen, Steffen: Gengældelsen
Jacobsen, Steffen: Trofæ
Lee, Min Jin: Pachinko
Palshof, T.M: Drømmehviskerne (anmeldelse på vej)
Stein, Jesper: Solo
Taylor, C. L: Flugten
Todd, Anna: Under stjernerne

Børnebøger:
Jensen, Jørn: Cirkus Supers nye nummer
Leonhardt, Line: Apache: Kampen ved floden
Nystad, Nathalie: Den store pengebog
Østergaard, Per: Dronen
Aagaard, Lars Henrik: Rejsen til jorden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *