Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i marts 2020

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Der var engang… Ja, det var dengang jeg synes, at jeg faktisk var med – hvor jeg fik anmeldt lige så meget, som jeg fik læst. Og min TBR-stak blev mindre… Der er så afsindigt mange spændende bøger derude, så nej stakken er ikke blevet mindre.

Selvom jeg faktisk havde en fornemmelse af ikke at kunne koncentrere mig ordentligt, så har jeg alligevel fået læst en pæn stak. Mine tanker flyver dog – og jeg tænker, at rigtig mange mennesker har det sådan for tiden. Uanset om vi vil det eller ej, så kan corona nok ikke undgå at fylde lidt.

Men altså jeg fik faktisk læst tolv romaner, to fagbøger, en højtlæsningsbog og en letlæsningsbog. Den en fagbog var en biografi, som jeg faktisk hørte som lydbog. Jeg er så dårligt til det med lydbøger, da jeg pludselig laver noget andet og glemmer at lytte – men jeg øver mig.

Alle romaner har været krimi/spænding. Selvom de er inden for samme genre, så er de alligevel meget forskellige. De er gode på hver deres måde, og det er meget svært at vælge den bedste. Der er dog tre, som jeg synes ekstra godt om. Den første er Vanæret af Linda Castillo. Jeg er simpelthen virkelig vild med serien om Kate Burkholder – og Vanæret er blandt de bedste i serien. Derudover er Skyggejægeren af Camilla Grebe også blandt mine favoritter – udover krimiplottet hører vi også om at være kvindelig betjent fra 1944 og frem. Den sidste jeg vil fremhæve er Tre timer af Rosamund Lupton. Den handler om et skoleskyderi i England – og den er virkelig krøbet under huden på mig. De sidste to har jeg dog ikke fået anmeldt endnu.

To bøger skuffede mig en smule – men jeg er ret sikker på, at andre synes godt om dem. Den første er Offer af Paul Cleave – den fangede mig bare slet ikke, og jeg må også erkende, at jeg nok havde alt for høje forventninger. Den anden er Mysteriet i Genbrugsen af Anna Grue. Faktisk er det en fin historie – og plottet også godt. Den bliver beskrevet som en hyggekrimi – og den er jeg med på. Men den er simpelthen alt for stille for mig. Den er ikke anmeldt endnu.

Som sædvanligt kan der under billedet ses en liste over alt, hvad jeg har læst i den forrige måned.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlag og forfattere til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i marts 2020
Bøger læst i marts 2020

Archer, Jeffrey: Øjet det ser
Castillo, Linda: Vanæret
Cleave, Paul: Offer
Fredensborg, Eva Maria: Drengen der forsvandt
Grebe, Camilla: Skyggejægeren
Griffiths, Elly: De udstødte
Grue, Anna: Mysteriet i Genbrugsen
Lindholm, Mikael: Monsterland
Lupton, Rosamund: Tre timer
Taylor, C.L: Søvn
Vester Larsen, Line: Hvepsestik
Yrsa Sigurdardóttir: Dukken

Faglitteratur:
Andersen, Jens: Under bjælken (lydbog)
Dundon, Raelene: Mit barn har autisme

Højtlæsning:
Rowling, J.K: Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer

Letlæsning:
Møller Jørgensen, Lene: Over isen

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *