Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i januar 2019

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Egentlig synes jeg, at jeg havde nok at lave i januar, men jeg har alligevel fået læst 11 romaner, 1 børnebog og 4 letlæsningsbøger.

Alle bøgerne er nye, eller det vil sige, at Dyrekirkegården selvfølgelig “bare” er en ny udgave. Dyrekirkegården kommer i en ny filmudgave til foråret. Jeg mangler stadig at skrive anmeldelser af nogle stykker, men de kommer så hurtigt som muligt.

Denne gang må jeg fremhæve to, som de bedste bøger. De er fra meget forskellige genrer, men fangede mig begge fra side et. Det er Lad os håbe på det bedste af Caroline Setterwall og Søster min af Helle Vincentz.

Jeg synes faktisk, at alle de bøger jeg har læst var rimelig gode, men jeg blev alligevel lidt skuffet over Jeg vil savne dig i morgen af Heine Bakkeid. Umiddelbart, så tror jeg, at mine forventninger var alt for høje, for det en en ganske velskrevet krimi – og jeg glæder mig til fortsættelsen, men denne første del var jeg meget lang tid om at læse. En af dem jeg ikke har anmeldt endnu var heller ikke helt min kop te – men det må I læse om, når anmeldelsen er klar.

I januar har jeg været til to bloggerevents – et ved People’sPress med Helle Vincentz og Jakob Melander og et andet ved Hr. Ferdinand/Politikens forlag med Carolina Setterwall.

Som sædvanligt kan alt, hvad jeg har læst ses på listen under billedet. Der er link, hvis bogen er anmeldt på bloggen – og hvis anmeldelsen er på vej, så står det ved bogen.

Bøger læst i januar 2019
Bøger læst i januar 2019

Allnutt, Luke: Vi ejer himlen
Bakkeid, Heine: Jeg vil savne dig i morgen
Child, Lee: Intet mellemnavn
Child, Lee: Lærepenge
Green, Giselle: Kære far
Green, Hank: Et fuldstændig fantastisk fænomen (Anmeldelse på vej)
Hyldgård Poulsen, Palle: Kastaniens DNA
King, Stephen: Dyrekirkegården
Melander, Jakob: Fjenden iblandt os
Setterwall, Carolina: Lad os håbe på det bedste
Vincentz, Helle: Søster min

Børnebog
Silvestri, A.: King

Letlæsningsbøger:
Ahlburg, Kirsten: Max 3-serien 5-6
Østergaard, Per: Tæt på 1-2

  •   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *