Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i november 2018

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

Bogstakken med læste bøger i november viste sig at være noget større end jeg havde forventet, jeg synes, at jeg har haft nok at se til – og derfor ikke fået læst så meget. Men det er alligevel blevet til 12 romaner for voksne, 2-3 børnebøger (højtlæsning) og 2 letlæsningsbøger.

Selvom jeg har fået læst mere end forventet, så har jeg til min gru lige opdaget, at jeg stadig mangler et indlæg om BogForum. Jeg vil kigge på det, men jeg har også en hylde med bøger, som jeg gerne vil have læst og anmeldt inden jul. – Ved I godt, at der i dag kun er 3 uger til juleaften? Er I klar?

Den bedste bog, jeg har læst i november må være Mørket kalder af Michael Katz Krefeld. Den er spændende fra start til slut – og så er jeg vild med, at det er en selvstændig krimi, som ikke er en del af en serie.

Bogen der overraskede mig mest har nok været Den tredje søster af Sara Blædel. Jeg har indtil nu ikke synes, at trilogien om Bedemandens datter, Ilka er en krimiserie, men jeg synes, at den sidste bog drejer skarpt den vej. Jeg er også ganske positivt overrasket over både Hjem til jul af Joanna Bolouri og Julen varer længe… af Francesca Hornak. Begge er i chick lit-genren og jeg vil helt sikkert anbefale dem som hyggelig julelæsning.

Jeg har kun læst en enkelt bog, som ikke lige var mig, det var Glashuset af Rebecca Fleet. Det er domestic noir – hvilket jeg ellers synes godt om. Men jeg synes desværre, at der var for lidt og for langtrukken handling i bogen. Den mindede mig rigtig meget om Sammenbruddet af B.A. Paris.

Alt hvad jeg har læst kan som sædvanligt ses på listen under billedet. Der er link, hvis bogen er anmeldt på bloggen. Der er anmeldelser på vej af En skønne dag af Carey Heywood og Ingen udvej af Taylor Adams. Lige nu læser jeg Løftet af Erik Storey – det er efterfølgeren til Intet mindre end døden.

Klara har også anmeldt et par bøger i november. Dette indlæg er kun om de bøger, som jeg har selv har læst. /Tine

Bøger læst i november 2018
Bøger læst i november 2018

Adams, Taylor: Ingen udvej
Blædel, Sara: Den tredje søster
Bolouri, Joanna: Hjem til jul
Fleet, Rebecca: Glashuset
Heywood, Carey: En skønne dag
Hornak, Francesca: Julen varer længe…
Jacobsen, Steffen: Et bjerg af løgne
Jacobsen, Steffen: Enhjørningen
Jacobsen, Steffen: Ghostwriter
Kepler, Lars: Lazarus
Krefeld, Michael Katz: Mørket kalder
Sarenbrant, Sofie: Syndebukken

Børnebøger:
Barrett, Sigurd: Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr
Petersen, Keld: Læs og gæt gåder
Schjødt Larsen, Bjarke: Zagors ur
Skafte Jespersen, Dines: Troldepus i skoven – og andre historier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *