Alt det andet, Bøger læst...

Bøger læst i marts 2019

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

I den kommende weekend er der Krimimesse i Horsens, og det afspejler forrige måneds bogstak vist tydeligt. I hvert fald har jeg fået læst flest (ene) krimier. Jeg skal til 4 forskellige bloggerevents på lørdag med 3 forskellige forlag – og da jeg måtte indse, at jeg ikke både kunne nå at læse og at anmelde bøgerne af de forfattere som kommer, så er jeg lidt bagud med anmeldelserne, da jeg i første omgang har valgt at være opdateret og dermed læse bøgerne. Anmeldelserne skal dog nok komme, men der er flere undervejs, end der plejer at være.

I marts fik jeg læst 11 romaner, 6 letlæsningsbøger og så fik jeg læst en bog højt for Jonas.

Den bedste bog jeg læste i marts må være Vinterland af Faber & Pedersen. En virkelig god og overaskende krimi – som også inddrager diverse samfundsrelevante emner. Men jeg synes faktisk godt om alle de bøger jeg har læst – og i marts læste jeg ikke bøger, hvor nogen af dem skuffede mig. Jeg blev nok mest overrasket over  Det gyldne bur af Camilla Läckberg, da den slet ikke var, hvad jeg forestillede mig. Der er dog ikke nogen af de fremhævede bøger, som jeg har fået anmeldt endnu.

I marts var jeg til to bloggerevents. Det ene med Zornig og Lindholm i anledning af udgivelsen af deres seneste roman: Et ubetydeligt mord. Det andet event var med Elsebeth Egholm i forbindelse med udgivelsen af 2. del af serien om Rina: Frit fald. Begge arrangementer skal jeg nok få skrevet et indlæg om – indtil da, kan der ses billeder på Facebook og Instagram.

Som sædvanligt kan der under billedet ses en liste over alt, hvad jeg har læst den foregående måned. Der er link, hvis bogen er anmeldt på bloggen – og hvis anmeldelsen er på vej, så står det ved bogen. I marts har Klara også anmeldt to bøger: Ready player one af Ernest Cline og Hvad ingen ved af Anne Cathrine Bomann.

Bøger læst i marts 2019
Bøger læst i marts 2019

Arlidge, Matthew: Kongens efterfølger
Castillo, Linda: I al hemmelighed
Eghold: Elsebeth: Frit fald
Faber, Kim og Pedersen, Janni: Vinterland
Fredensborg, Eva Maria: Den tavse røver
Grebe, Camilla: Dvale
Holt, Anne: En grav til to
Jackson, Stina: Sommermørke
Läckberg, Camilla: Det gyldne bur
Mackintosh, Clare: Jeg ser dig
Parks, Brad: Ikke et ord

Letlæsning:
Ahlburg, Kirsten: Gry-serien 3-4
Wandahl, Camilla: Ebbe i SFO 1-4

Højtlæsning:
Julin, Helle Elisabeth: Vitus og den vrisne vabel


Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.

  •   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *